<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De bevlogenheid van interim facility manager Petra.

Terug naar blog overzicht

Petra van der Galien, interimmer bij HEYDAY Interim: “Ik krijg energie als ik mensen een goed gevoel kan geven. Met facility management kan ik ervoor zorgen dat de omgeving van mensen aansluit op hun behoeften. Uiteraard binnen het budget en de mogelijkheden van de organisatie.” 

Petra vertelt in dit artikel over de complexe dynamiek van facility management binnen de industrie sector.

De bevlogenheid van Petra.

“Het interim vak sluit goed aan op wie ik ben als persoon. Ik ben leergierig, breed georiënteerd en vind het leuk om bij verschillende organisaties binnen te kijken en hen te helpen met een vraagstuk. Al die opgedane ervaringen kun je weer meenemen naar een volgende opdracht. Daar heb jij als interimmer niet alleen baat bij, maar ook de opdrachtgever. Langzaam begin ik me te specialiseren richting technisch facility management, die vaak voorkomt in deze sector. Die specialisatie vind ik leuk omdat hier complexe behoeften aan ten grondslag liggen.” 

Ervaring in de industrie sector.
“De interesse voor het facility vak is begonnen in Nijmegen waar ik de opleiding Facility Management heb afgerond. Na deze periode heb ik mogen proeven van veel verschillende organisaties. Onder andere als facility manager of teamleider facility van sportlocaties op een school en ouderenzorgorganisaties. In 2020, midden in de pandemie, ben ik overgestapt naar HEYDAY als interimmer.“

“Mijn huidige opdrachtgever kwam precies op het juiste moment met een hele leuke uitvraag. Het is een producent van medische apparatuur die lokaal een aantal specifieke soorten kanker kunnen bestralen. Erg interessant en uitdagend voor mij als facility manager. Het werk komt heel nauw, zoals de bandbreedte van het klimaat in de productieruimte. 85% van mijn tijd besteed ik aan storingen, want wanneer deze niet direct of onjuist opgelost worden heeft het effect op de productie. Maar ook bedrijfsprocessen en afspraken zijn erop ingericht om die productie zo efficiënt te laten verlopen. Dit is natuurlijk van een andere orde voor een sportlocatie. Ik ben graag lekker druk, dus die dynamische en complexe omgeving vind ik fantastisch.”

Expertise.
“Mijn uitdaging is om een stapje extra te zetten voor de organisatie en na te denken hoe ik de gebruiker een stukje feel good mee kan geven. Vaak kun je voldoen aan de basisbehoeften van facility management, maar proactief op zoek naar verbeteringen vind ik echt een uitdaging. Het komt daarbij van pas dat ik een brede interesse heb, ontzettend leergierig ben en daardoor veel ervaring als generalist heb. Inmiddels ben ik me steeds meer aan het specialiseren als technisch facility manager.” 

Eigenschappen.

  • Snel schakelen bij nieuwe organisaties en processen.
  • Goed sociaal vermogen om makkelijk contact te maken met de mensen waarmee je werkt.
  • Direct verwachtingsmanagement kunnen toepassen zodat de verwachtingen aansluiten op wat jij als interimmer kunt betekenen voor de organisatie.

 

Wil je ook werken bij HEYDAY Interim? Bekijk hier onze vacatures.

05-HEYDAY_interim-28-min
Picture of Jinni Christiaanse

28-03-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy