<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Yvonne van den Berg.

Terug naar blog overzicht

“Het is mijn passie om anderen een glimlach te bezorgen. Dit zie je terug in alles wat ik doe, zowel zakelijk als privé. Naast mijn werk als hospitality professional bij HEYDAY Hospitality geef ik bijvoorbeeld ook dansles en doe ik vrijwilligerswerk. Ik kan niet goed stilzitten en ben heel zorgzaam.”

Yvonne van den Berg is via HEYDAY Hospitality het visitekaartje van KEYLOOP in Hardinxveld-Giessendam, volgens haar zegt een glimlach meer dan 1000 woorden. “Ik maak het anderen graag naar hun zin. En zeg nou zelf: als je ergens binnenloopt en je wordt met een grote glimlach begroet, dat is toch net wat leuker?”

 

Wat doe je bij KEYLOOP?

“Via HEYDAY Hospitality verzorg ik als Hospitality Professional de ontvangst bij KEYLOOP, een toonaangevende, wereldwijde leverancier van softwareoplossingen voor de automotive retailsector. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor collega’s, ontvang bezoekers en sta telefonisch klanten te woord. Bovendien zijn in het pand van KEYLOOP ook andere bedrijven gevestigd die ik mag doorverwijzen.”

“Naast mijn receptiewerkzaamheden voer ik ook allerlei administratieve taken uit. In onze mailbox krijgen we meldingen binnen die we afhandelen, zoals printplannen. Dit is onderdeel van de tonerservice die we hebben voor onze klanten. Zodra er een melding binnenkomt, ondersteun ik de salesafdeling van KEYLOOP door een offerte op te stellen. De combinatie van deze werkzaamheden maakt mijn werk zo leuk en afwisselend.”

Hoe ziet het team eruit?

“Samen met een collega, die vast in dienst is bij KEYLOOP, vorm ik het hospitality-team. We hebben de taak goed verdeeld: de ene helft van de week zit ik achter de receptie, de andere helft van de week is het haar domein. Gelukkig zien we elkaar elke week om het één en ander af te stemmen en vormen we echt een team. Wel zo prettig als je dan goed op elkaar bent ingespeeld.”

“Het komt wel eens voor dat zowel mijn KEYLOOP-collega als ikzelf niet aanwezig kunnen zijn. Dan schakelen we vanuit HEYDAY Hospitality een ambulante hospitality professional in. Voor elke opdrachtgever van HEYDAY Hospitality worden een aantal ambulantes ingewerkt, zodat zij kunnen invallen bij ziekte of verlof. Ik ben heel zorgzaam en vind het belangrijk dat er voor deze collega’s een goed handboek ligt. Daar besteed ik dan ook veel tijd en aandacht aan.”

Heeft corona impact op jouw werkzaamheden?

“Op dit moment is het door corona niet heel druk op kantoor, waardoor we minder bezoekers ontvangen dan voorheen. Dat vind ik jammer, want als gastvrouw ben ik in mijn element. Laatst ontvingen we voor het eerst sinds lange tijd een grote groep voor een vergadering. Toen hebben we echt uitgepakt met een lekkere lunch. Dat was voor mij echt een feestje. Op die dag was mijn glimlach extra groot.”

Wat betekent vakmanschap in hospitality voor jou?

“Dat je niet afwachtend bent. Zodra bezoekers binnenkomen, wil ik er voor ze zijn. Ik wacht niet af tot zij aangeven voor wie ze komen, maar probeer ze een stap voor te zijn. Door jezelf proactief op te stellen, weet je hun verwachtingen te overtreffen.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-46
Picture of Lisa Hagoort

21-06-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY