<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Shanna Scherphuizen.

Terug naar blog overzicht

“Als facility & community manager ben ik verantwoordelijk voor alle ruimtes en faciliteiten van Onze Space in Delft, maar heb ik vooral een belangrijke rol in het bouwen van de community en het samenbrengen van onze huurders."  

Shanna Scherpenhuizen werkt sinds november 2021 bij HEYDAY Hospitality en bezorgt een ander graag een warm welkom. Ze solliciteerde voor de rol van servicedeskmedewerker, maar HEYDAY zag in haar een community manager. One Space is een nieuwbouwcomplex in Delft en kent 227 studio’s en zo’n 300 huurders. “Het is een veelzijdige functie, dat maakt het voor mij zo leuk.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“One Space is gecreëerd vanuit het idee om één plek te maken en de verbinding te zoeken. Elke huurder heeft zijn of haar eigen studio, maar er zijn vooral veel community ruimtes om elkaar te ontmoeten. Je kunt hierbij denken aan werkplekken, koffiebar of een ruimte die geschikt is voor het vieren van verjaardagen. Een huurder kan deze ruimte kosteloos gebruiken, dat is onderdeel van het concept. Mijn rol is heel breed: van contracten en faciliteiten tot storingen en sociale activiteiten. Ik zorg ervoor dat alles in orde is.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“De diversiteit én flexibiliteit. Ik heb twee kinderen en kan mijn rol plus het takenpakket bij One Space zelf indelen en vormgeven, dit geeft mij de ruimte om mijn werk te combineren met het moederschap. Daarnaast werk ik via HEYDAY Hospitality ook een dag in de week als hospitality professional bij Arcadis. Ik geniet van de afwisseling. Het is namelijk niets van mij om elke dag hetzelfde werk te doen op dezelfde plek. Het werken met mensen is helemaal mijn ding. Ik kijk naar wat een ander nodig heeft en hoe ik het elke dag een beetje beter kan doen.”

Wat is een belangrijk onderdeel van jouw werk?

“Ik sta continu in contact met onze huurders. Bijvoorbeeld via onze groepsapp of narrowcasting; op verschillende plekken in het pand hebben we schermen hangen waarop ik berichten kan plaatsen. Maar het liefst maak ik een praatje met ze. Als ik iemand tegenkom, stel ik altijd even de vraag of ze iets missen. Een huurder kan met verbeterpunten altijd bij mij terecht. Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn, zodat ze ook op mij af durven stappen.”

Hoe blijf je huurders verrassen?

“Ik vind het leuk om in te spelen op de actualiteit, door evenementen te organiseren of aandacht te schenken aan bijvoorbeeld Halloween of Valentijnsdag. Ik zoek ook naar samenwerkingen met lokale leveranciers, zoals de lokale groenteboer of een sportschool. Voor huurders is het leuk om tips te krijgen, bijvoorbeeld waar ze bijzondere producten kunnen kopen. Of ik zorg ervoor dat ze korting krijgen of een mooie deal. Daarnaast houd ik ze graag op de hoogte van events in de omgeving of leuke activiteiten. Alles draait om verbinding.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Iemand een warm welkom en een fijne beleving geven. Ik stel me laagdrempelig op richting mijn huurders: geen vraag is te gek. Ze kunnen voor alles bij mij terecht. Ik vind het belangrijk om goed naar ze te luisteren en te signaleren. Het is een uitdaging om ’t alle 300 huurders naar de zin te maken, maar dat ga ik graag aan!”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

Shanna 2-small
Picture of Lisa Hagoort

04-04-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY