<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Rolien Kriek.

Terug naar blog overzicht

“Het afgelopen jaar heb ik mijn werk bij HEYDAY Hospitality gecombineerd met een master Integrale Bedrijfsvoering. Voor mijn scriptie onderzocht ik de samenwerking tussen facilitair en IT en welke invloed dit heeft op het bedienen van de interne klant voor Rabobank, waar ik namens HEYDAY Hospitality werkzaam ben. Nu mag de vlag uit, want ik ben geslaagd!”

Rolien Kriek werkt als Servicedeskmedewerker bij Rabobank Leiden-Haaglanden. Ze stopte vorig jaar september bij HEYDAY Hospitality om te starten met haar master, maar miste al snel het werk. Nu ze is afgestudeerd, gaat ze weer fulltime aan de slag bij HEYDAY Hospitality. Ze is een geboren regelaar. “Ik houd van spontaniteit, maar weet ook graag wat ik op zaterdagavond ga doen.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben gestart als servicemedewerker, maar na een aantal maanden heb ik de overstap gemaakt naar de servicedesk. Ik ben hier beter op mijn plek, want mijn regelskills komen op de servicedesk goed van pas. We werken met verschillende servicedesk medewerkers vanuit een gezamenlijke mailbox waar alle facilitaire aanvragen binnenkomen. We zijn verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van een aantal Rabobank-panden in Den Haag, Leiden, De Lier, Delft, Lisse, Alphen aan de Rijn, Roelofarendsveen, Katwijk en Wassenaar. De meldingen zijn heel divers: van een kapotte lamp of headset, een storing aan een koffiemachine tot een aanvraag voor een event.”

Hoe ziet je team eruit?

“Ons HEYDAY Hospitality-team voor Rabobank Leiden-Haaglanden bestaat uit acht medewerkers verdeeld over het servicedesk- en serviceteam. Ik val zelf onder het servicedeskteam. Zodra er een melding binnenkomt, pakt één van ons de aanvraag op. Dat gaat heel natuurlijk. Om alles in goede banen te leiden, hebben we veel contact met elkaar. Buiten de meldingen die binnenkomen is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Ik zit nu in een werkgroep waarin het uniformeren van alle werkwijzen en processen centraal staat. En we hebben sinds kort een nieuwe business coördinator die ons team aanstuurt: Floor Holland. Zij heeft veel aandacht voor ieder individu en het bouwen van een hecht team.”

Hoe combineerde jij jouw studie met werk?

“Ik stopte met mijn werk bij HEYDAY Hospitality om de master Integrale Bedrijfsvoering te volgen, maar miste al snel het werk. Na vier maanden ben ik terug in dienst gekomen en werkte ik naast mijn studie 20 uur per week. Ik schreef mijn scriptie voor onze opdrachtgever Rabobank, waardoor ik mijn werk goed kon combineren met mijn studie. Voor mijn afstudeeronderzoek stond de samenwerking tussen facilitair en IT centraal. Hoe werken deze ondersteunende afdelingen samen en welke invloed heeft dit op het bedienen van de interne klant? Ik vind het erg interessant om me te verdiepen in de werkomgeving, vooral als het gaat om hoe mensen daar gebruik van maken. Dit kwam mooi samen in mijn scriptie.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Het klinkt heel cliché, maar elke dag is anders. Je weet nooit wat er op je pad komt. Er komen veel mensen hier aan de balie, ik vind het leuk om ze te woord te staan en te helpen. Dat zit echt in mijn DNA. Ik merk dat ook aan mijn collega’s: mensen met een facilitaire of hospitality-achtergrond zijn echte helpers, ze staan graag klaar voor een ander. Ik ben van nature een echte regelaar; als ik iets met vriendinnen ga doen, ben ik ook diegene die opstaat om alles te organiseren. Je moet in dit werk ook niet afwachtend zijn, maar juist opstaan en met ideeën komen. Zodra je iets ziet dat beter kan, is er de mogelijkheid om het op te pakken en er een verbeterproject van te maken. Als ik ergens enthousiast over ben, dan ga ik er ook helemaal voor.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Voor mij zit hospitality vooral in het schenken van aandacht aan een ander. Dit uit zich in een glimlach, het zo goed mogelijk willen helpen of ontzorgen van een ander en in het denken in oplossingen in plaats van in problemen. Je hebt het in je of niet.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-64
Picture of Lisa Hagoort

14-07-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY