<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Manuela Teixe van Hulst.

Terug naar blog overzicht

“Ik maak ’s ochtends wel een takenlijstje, maar ik vind het heerlijk om niet te weten wat ik die dag tegenkom. Je kunt mij het beste omschrijven als duizendpoot of spin in het web: ik vind het heel fijn om overal wat van te weten en met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn.”

Manuela Teixe van Hulst werkt via HEYDAY Hospitality als Office Host bij Imperial Brands, waar ze samen met een HEYDAY-collega het hospitality-team vormt. Gastvrijheid zit in haar bloed. “Een goede Hospitality Professional is van nature behulpzaam, proactief en staat graag klaar voor anderen.”

 

Wat doe je bij Imperial Brands?

“Als Office Host heb ik een centrale rol binnen de organisatie. Ik verzorg de ontvangst op locatie, neem de telefoon aan en voer allerlei facilitaire taken uit. Soms pak ik ook grotere projecten op. Door de pandemie is het cateringcontract opgezegd en mocht ik meedenken over de nieuwe invulling. Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Imperial Brands op locatie en heb het erg naar mijn zin.”

“Imperial Brands is gehuisvest in een verzamelgebouw met meerdere bedrijven, wat een leuke dynamiek met zich meebrengt. Wij zitten op de derde en vierde etage. Wanneer je de derde verdieping binnenloopt, kom je bij onze receptie terecht. Daar ontvangen en ondersteunen wij alle medewerkers en bezoekers. In een normale situatie zijn hier ongeveer 80 tot 90 collega’s werkzaam. Genoeg te doen, dus!”

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Ik start elke werkdag met het openen van het kantoor, het legen van de brievenbus, het doornemen van binnenkomende mail en het lezen van de overdracht. Verder ziet elke dag er anders uit. Ik vind het heerlijk dat ik ‘ochtends niet precies weet wat er gaat gebeuren. Nu er weer mensen naar kantoor komen, nemen de ad-hoc verzoeken toe en komen meer collega’s langs voor een praatje. Dat heb ik in de afgelopen periode gemist, dus ik ben blij dat het weer kan.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Vooral de afwisseling in werkzaamheden. Mijn taken zijn niet alleen op de ontvangst gericht, maar een stuk breder ingestoken. Ik koop bijvoorbeeld ook kantoorartikelen in, beheer het wagenpark, ondersteun bij de organisatie van evenementen en handel facturen af. Op deze manier sta ik met veel verschillende collega’s in contact en heb ik enorm veel te doen. Dat vind ik prettig.”

“Ik vorm een team met mijn collega Jannie, zij werkt ook bij Imperial Brands via HEYDAY Hospitality. We vullen elkaar goed aan als je kijkt naar wat we leuk vinden om te doen. Bovendien vind ik mijn werk extra leuk omdat ik dit samen met een collega kan doen. Ik ben echt een teamplayer.”

Wat betekent vakmanschap in hospitality voor jou?

“Ik vind professionaliteit belangrijk, maar ook toegankelijkheid. Bij een Office Host past geen afwachtende houding; je moet je laten zien en veel taken naar je toe trekken. Je bent er vooral voor anderen. Een goede Hospitality Professional heeft wat mij betreft oog voor wat een ander nodig heeft en is heel behulpzaam. Daarnaast toon je betrokkenheid en oprechte interesse. Als je iemand vraagt waar hij of zij mee bezig is, informeer ik daar op een later moment weer naar.”

Wil je ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier onze vacatures.

02 - HEYDAY_MicheleGiebing118
Picture of Lisa Hagoort

10-11-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY