<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Lourens Kuipers.

Terug naar blog overzicht

“Als facilitair servicedesk projectmedewerker heb je altijd variatie in je dagen. Het is elke dag een verrassing waar en waarvoor je wordt ingezet. Ik neem een kijkje in de keuken bij verschillende klanten in verschillende rollen.”

Lourens Kuipers

Lourens Kuipers werkt als Servicedesk Projectmedewerker bij HEYDAY Hospitality. Een afwisselende baan waarbij hij wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers op basis van zijn kennis, kunde en ambities. “Als facilitair servicedesk projectmedewerker heb je altijd variatie in je dagen. Het is elke dag een verrassing waar en waarvoor je wordt ingezet. Ik neem een kijkje in de keuken bij verschillende klanten in verschillende rollen.”


Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

"Inmiddels werk ik ruim 1,5 jaar als Servicedesk Projectmedewerker bij HEYDAY Hospitality. Vanuit die rol ondersteun ik 11 verschillende vestigingen van de Rabobank, waar ik (mede)verantwoordelijk ben voor een prettige werkomgeving voor alle medewerkers daar. Naast de werkzaamheden die ik uitvoer bij de opdrachtgever, ben ik ook bezig met interne projecten, zoals sleutelbeheer en kwaliteitscontroles."

Hoe ziet je werkdag eruit?
"De werkzaamheden die ik in de rol van Servicedesk Projectmedewerker uitvoer zijn enorm afwisselend. Het is geheel afhankelijk van de behoefte en vraag op dat moment. De ene keer neem ik de rol van hospitality host op me, terwijl ik een andere keer juist een servicedeskmedewerker bijsta of vervang. Ook de interne projecten kennen een grote variatie van sleutelbeheerprojecten tot aan kwaliteitscontroles. Maar deze afwisseling maakt het juist enorm uitdagend en leuk. Elke dag is anders."

Hoe ziet jouw team eruit? 
"Mijn team bestaat op dit moment uit vijf collega’s. We zijn een heel hecht team dat elkaar goed aanvult, scherp houdt, maar zeker ook in is voor gezelligheid. En het leuke is: we zoeken nog nieuwe collega’s in de rol van Servicedesk Projectmedewerker. Onze nieuwe collega gaat werken bij verschillende gave opdrachtgevers, zoals de Rabobank, Nutreco, Samsung, Huisman en andere mooie klanten in de regio Randstad en Midden-Nederland."

Wat maakt je werk zo leuk?
"Door een kijkje te nemen in de keuken bij verschillende klanten in verschillende rollen, doe ik veel ervaring op en blijf ik mezelf continu ontwikkelen. Uiteindelijk kan ik ook goed doorgroeien in het vakgebied wat mij het meeste aanspreekt. Ook is er binnen mijn functie veel ruimte voor zelfontwikkeling en volg ik regelmatig cursussen en trainingen. Onlangs heb ik de training projectmanagement afgerond, die mij handvaten geeft een succesvol project te kunnen leiden. Zeker voor mijn rol zeer zinvol.

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures!

HEYDAY_MicheleGiebing-36
Picture of Anne Elliott

16-02-2023

Brand Specialist