<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Isabelle Wahl.

Terug naar blog overzicht

“Ik vind het ontzorgen van mensen het leukste aan mijn werk. Als planner bij HEYDAY Hospitality kom ik met veel verschillende collega’s in contact en weet ik veel mensen uit de brand te helpen. Ik vind het mooi dat ik in deze rol een belangrijke schakel in het bedrijf ben om alles vlekkeloos te laten verlopen.”

Isabelle Wahl is zo’n twee jaar werkzaam op de planningsafdeling van HEYDAY Hospitality, je kunt haar het beste omschrijven als professioneel puzzelaar. “Op een dag kan er natuurlijk van alles gebeuren. Ik ben eigenlijk continu aan het puzzelen om te zorgen dat op al onze locaties een hospitality professional aanwezig is.”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Samen met mijn collega’s van de planningsafdeling ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van zo’n 200 hospitality professionals bij uiteenlopende opdrachtgevers. Dit zijn ongeveer 20 verschillende teams. We werken met een vast team per opdrachtgever en beschikken daarnaast over een pool met ambulante hospitality professionals. Onze ambulante schil is voor verschillende opdrachtgevers ingewerkt, zodat hij of zij kan invallen bij ziekte of verlof van onze vaste medewerkers. Op deze manieren garanderen wij de continuïteit in bezetting voor onze opdrachtgevers.”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Ik werk parttime bij HEYDAY Hospitality en draai daarnaast bereikbaarheidsdiensten die we verdelen met het team. Dan ben je ’s ochtends, ’s avonds en in het weekend op vaste tijdstippen bereikbaar voor calamiteiten, zoals een ziekmelding. Ik schiet dan direct in de regelmodus. Het kan met één telefoontje zijn opgelost, maar soms zijn er meerdere ‘verschuivingen’ nodig. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is.”

“Naast mijn planningswerkzaamheden pak ik ook veel projecten op. In de twee jaar die ik nu bij HEYDAY Hospitality werk, hebben we bijvoorbeeld de overstap gemaakt naar een centrale planningsafdeling en een nieuw systeem: Planbition. Dit is een enorme stap vooruit, want voorheen maakten we de planningen in Excel. Een bijkomend voordeel van dit systeem is dat medewerkers hun rooster ook op hun telefoon in kunnen zien. Dat is echt super handig.”

Wat betekent vakmanschap in hospitality voor jou?

“Hospitality betekent voor mij ontzorgen en een ander een fijn gevoel geven. Ik neem graag werk uit handen van collega’s die uitdagingen hebben. Wanneer één van onze teamcoördinatoren te maken krijgt met een gat in het rooster, kan ik helpen omdat ik meer inzicht heb op de gehele planning en ook op de andere teams. Ik weet precies welke collega ik waar kan inzetten om te zorgen dat het werk op alle locaties door kan gaan, niet slechts op één locatie.”

Wat is het mooiste compliment dat je hebt gekregen?

“Ik heb ooit een appeltaartje door de brievenbus gekregen met de boodschap: zonder jou zou alles in de soep lopen! Er waren toen wat wijzigingen binnen een team, waardoor er ondersteuning nodig was. Ik moest toen last minute flink schakelen. Voor mij niets bijzonders, maar voor het team op locatie betekent dit heel veel. Op deze manier kan iedereen doen waar hij of zij goed in is.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing107
Picture of Lisa Hagoort

06-09-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY