<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Foliena Feenstra.

Terug naar blog overzicht

“Waarom ik de hotelschool ben gaan doen? Ik maak het anderen graag naar de zin, dat zit in mijn bloed. Het geeft me energie wanneer zaken goed geregeld zijn, de juiste mensen op de juiste plek zitten én dat mijn team plezier heeft in hun werk. Daarnaast houd ik ook heel erg van wijn en reizen, dat gaat gelukkig goed samen."

Foliena Feenstra werkt sinds begin 2023 als interimmer bij HEYDAY Interim en heeft veel affiniteit met hospitality. Haar eerste opdracht is een interne klus als Business Coördinator namens HEYDAY Hospitality voor de Rabobank. Tot half juli stuurt ze team Leiden-Haaglanden aan en tot augustus team Midden-Nederland, daarna is het tijd voor de volgende opdracht. “Ik ben benieuwd wat het wordt!”

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ‘hoor’ bij HEYDAY Interim, maar ben op dit moment actief voor HEYDAY Hospitality. Een luxe, want zo leer ik twee takken van HEYDAY goed kennen. Al is het ook best veel om niet bij één, maar bij twee organisaties te starten als je nieuw bent bij HEYDAY. Gelukkig breng ik jarenlange ervaring met me mee, onder meer als facilitair leidinggevende in de bedrijfscatering en verschillende zorginstellingen. Als Business Coördinator voel ik me als een vis in het water. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever én het HEYDAY-team op locatie. Dat is heel erg leuk om te doen, want zo sta je met veel mensen in contact en heb je te maken met verschillende wensen en belangen.”

Hoe heb je HEYDAY leren kennen?

“Ik ben benaderd door een recruiter van HEYDAY. In eerste instantie voor een functie die geen match bleek te zijn, maar later raakten we in gesprek over HEYDAY’s interim en consultancy dienstverlening. Interim is helemaal mijn ding. Ik ben een echt mensenmens en vind werkplezier heel belangrijk. Als interimmer kom je met veel verschillende facilitaire teams in contact en kun je mensen in hun kracht zetten. Zoals nu bij de teams van HEYDAY Hospitality bij de Rabobank. Anderen omschrijven mij als inspirerend, motiverend, empathisch, ondernemend en schrijven mij een hoge gunfactor toe. Mooi om dat terug te krijgen!”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Vooral uit heel veel luisteren. Ik heb door de jaren heen heel goed leren luisteren. Bijvoorbeeld naar de opdrachtgever: wat doet er echt toe? Maar ook naar ‘mijn’ mensen: zit je nog op de juiste plek, heb je het nog naar je zin? Om dienstverlening goed tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Alleen dan zijn mensen gelukkig, komen ze tot bloei en weet je ze te binden. We hebben bij de Rabobank hele goede teams op locatie zitten, daar ben ik trots op. Ik bied mensen graag doorgroeimogelijkheden en laat ze doorstromen. Bij HEYDAY zijn er volop kansen, maar je moet ze wel zelf grijpen.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“HEYDAY is een hele leuke organisatie. Er zijn veel bedrijven die een missie en een visie hebben, maar bij HEYDAY voel ik dit echt. Er wordt veel georganiseerd en er is ruimte om van jezelf te laten horen. Dat is voor mij heel erg fijn, want ik vind overal iets van en breng graag iets verder. Ik adviseer gevraagd en ongevraagd en stel me op als sparringpartner. Samen kom je tot de beste ideeën. Bij HEYDAY is ook veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie, dat vind ik heel belangrijk en sluit aan bij mijn eigen stijl van leidinggeven.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Het de ander naar de zin maken, ontzorgen en een gastvrij gevoel geven. Dat is ook binnen een bedrijf heel erg belangrijk. Je geeft daar namelijk een bepaald signaal mee af: wanneer alle randvoorwaarden goed geregeld en vooral gebruiksvriendelijk zijn, hebben medewerkers daar geen omkijken naar. Ze kunnen dan tot bloei komen en voelen zich gezien. Dat begint trouwens al bij een ‘goedemorgen’ in de ochtend, een kleine moeite maar een groot plezier.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-37
Picture of Lisa Hagoort

21-06-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY