<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Het vakmanschap van Anita D'Hooghe-Leereart.

Terug naar blog overzicht

“Ik werk op het kantoor van Trinseo, maar voel mij echt onderdeel van HEYDAY. Ons teamgevoel is heel sterk en de sfeer erg goed. Bovendien krijg ik veel vertrouwen van mijn leidinggevende. Hierdoor durf ik meer van mezelf te laten horen.”  

Graag onder de mensen, gedreven in haar werk en vol enthousiasme: dat is Anita D’Hooghe-Leereart in een notendop. Sinds 2016 werkt Anita via HEYDAY Hospitality als Facility Professional bij Trinseo in Zeeland. Ze geniet vooral van de afwisseling in haar werk en het contact met mensen. “Ik leer elke dag iets nieuws, bijvoorbeeld door het contact met de vastgoedbeheerder.”

 

Hoe ben je bij HEYDAY Hospitality terechtgekomen?

“Via een administratieve functie bij de Rabobank ben ik het facilitaire werkveld ingerold. Het vak is sterk ontwikkeld: in het begin was ik vooral met de post bezig, nu ben ik de verbindende schakel tussen alle mensen en services op kantoor. Na twintig jaar Rabobank was het tijd voor iets nieuws. Ik ben als servicemedewerkster gestart bij GUL, dat later is overgenomen door HEYDAY. Na een klein uitstapje bij een andere werkgever zit ik hier nu ruim twee jaar en dat bevalt erg goed.”

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Samen met een collega vorm ik het hospitality-team op locatie bij Trinseo, waar we onderdeel zijn van een groter HEYDAY-team. HEYDAY Integrated, een ander bedrijfsonderdeel van HEYDAY, is namens Trinseo verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening in het kantoorpand, het laboratorium en een compoundingsfabriek. Ons takenpakket is hierdoor een stuk breder. Naast het ontvangen van bezoekers zijn we een groot deel van onze dag bezig met het coördineren van alle facilitaire meldingen die binnenkomen. We zorgen dat alles netjes is in het pand en schakelen veel met leveranciers, zoals de vastgoedbeheerder.”

Wat maakt je werk zo leuk?

“Ik vind vooral de afwisseling heel erg prettig. We hebben natuurlijk onze dagelijkse werkzaamheden, maar we moeten ook snel kunnen schakelen. Bijvoorbeeld als er een koffieautomaat stuk gaat of wanneer er een lekkage is. Er kan de hele dag door van alles binnenkomen. Ik prioriteer alle meldingen: wat pak ik direct op of kan even wachten? Op die manier deel ik mijn eigen werkdag in, dat is heel fijn. Behalve wanneer er een gast binnenkomt: dan laat ik alles direct uit mijn handen vallen!”

Wat betekent vakmanschap in hospitality voor jou?

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Trinseo, dat geldt voor alle medewerkers en bezoekers. Maar hospitality gaat verder dan dat: het zit in hoe je omgaat met een ander en de prettige omgeving die je creëert. Zonder facilitaire dienstverlening kan een bedrijf niet draaien. Ik vind het fijn om alle medewerkers van Trinseo het gevoel te geven dat alles onder controle is. Dat betekent hospitality ook voor mij: het zorgen voor een ander.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures. 

HEYDAY_MicheleGiebing-17
Picture of Lisa Hagoort

06-12-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY