<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2023: Phaïda Verlinden.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Phaïda Verlinden, hospitality professional bij VGZ in Eindhoven.

Phaïda is volgens haar opdrachtgever hét grote voorbeeld van klantvriendelijkheid. Ze is altijd vrolijk, heeft een glimlach van oor tot oor en weet dat ook over te brengen naar haar collega’s, VGZ-medewerkers en bezoekers. Iedereen maakt graag een ommetje om even gezellig met Phaïda te kletsen. Ze voldoet dan ook optimaal aan de bedrijfswaarden van VGZ: menselijk en oprechte aandacht. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik werk als hospitality professional bij Coöperatie VGZ in Eindhoven, waar ik de rol van gastvrouw achter de receptie vervul en iedereen te woord sta. Ik werk in een team met fijne collega’s, maar we draaien zelfstandig onze dienst. Ik start om 8 uur en zorg er eerst voor dat alles netjes is: van de ontvangsthal en mijn eigen werkplek achter de receptie tot de vergaderzalen op de begane grond. Vervolgens loop ik de bezoekerslijst na: wie komt er vandaag en ligt er voor iedereen een bezoekerspas klaar? Naast het ontvangen van VGZ-medewerkers en bezoekers, komen er ook met regelmaat klanten binnenlopen. Ik zorg ervoor dat zij in contact komen met de klantenservice van VGZ. Over het algemeen verloopt dit gemoedelijk, maar het komt ook voor dat mensen boos zijn of zelfs agressief. Dan is het belangrijk dat je de juiste communicatie toepast zodat mensen zich toch gehoord voelen. We beschikken tegenwoordig over de ‘Cube’, een speciale spreekruimte in de ontvangsthal waar klanten in gesprek kunnen gaan met de klantenservice van VGZ. Dat is heel fijn.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik vind het heerlijk als ik mensen kan helpen, zodat ze weer met een goed gevoel het pand kunnen verlaten. Ik ben iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen en vanwege de enorme diversiteit aan mensen en vragen aan mijn balie, komt deze eigenschap goed van pas in mijn werk. Bijvoorbeeld als het gaat om toegangspassen of uitrijkaarten. Het komt regelmatig voor dat iemand niet in-of uit kan rijden. Heel vervelend natuurlijk. Ik neem dan direct contact op met Qpark Eindhoven of Parkeerservice Arnhem om te zorgen dat het wordt opgelost. Het maakt voor mij niet uit wie er aan mijn balie staat. Voor mij is iedereen gelijk. Ongeacht je functie, huidskleur, geloof, cultuur of je genderexpressie. Van directeur of schoonmaker tot medewerker of verdwaalde reiziger, iedereen krijgt van mij dezelfde professionele aandacht. Ons kantoor ligt naast station Eindhoven, dus die laatste groep staat vaker aan mijn balie dan je denkt!”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Ik geloof dat hospitality in je zit of niet. Het gaat voor mij verder dan het uitdragen van gastvrijheid en iemand een prettig en welkom gevoel geven. Wanneer je een stap extra zet, zorg je ervoor dat iemand zich écht gezien en gehoord voelt. Zeker wanneer iemand met een probleem aan jouw balie staat. Dat betekent dat ik soms andere mensen nodig heb, waarbij ik graag mijn overtuigingskracht in zet om iets voor elkaar te krijgen. Mijn geheim? Niet opgeven en denken in oplossingen. Bovendien doet het aanbieden van een kopje koffie altijd wonderen. Ik werk nu al 25 jaar in het vak hospitality en sinds 2018 via HEYDAY bij VGZ, dus ik kan het weten.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik hoorde het leuke nieuws van Sjoerd Konter, mijn leidinggevende. Ik voel mij vereerd en gewaardeerd dat VGZ mij heeft genomineerd als Hospitality Uitblinker van het Jaar. Er werken veel fijne mensen bij VGZ Eindhoven en daarnaast herken ik mezelf in de kernwaarden die bij VGZ horen, zoals menselijkheid en oprechte aandacht.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_bluemonday10
Picture of Lisa Hagoort

07-09-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY