<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2023: Manon Ertman.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Manon Ertman, team coördinator bij HEYDAY Hospitality.

Manon is actief als team coördinator bij HEYDAY Hospitality en verantwoordelijk voor het HEYDAY-team bij Upfield. Ze wordt geroemd om haar positieve uitstraling, het feit dat ze altijd anderen in het zonnetje zet én hoe ze zich staande houdt in een zeer dynamische klantomgeving. Manon heeft veel stemmen ontvangen van haar team bij Upfield, die heel blij met haar zijn! Tijd om haar wat beter te leren kennen.

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik ben twee jaar geleden in dienst gekomen bij HEYDAY Hospitality als business coördinator voor een aantal verschillende klanten, maar merkte al snel dat ik liever op één plek zit om het verschil te kunnen maken. Ik werk nu ongeveer een jaar voor Upfield op het Food Science Centre in Wageningen, gevestigd op de campus tussen FrieslandCampina en Unilever. Als team coördinator en hospitality professional in één is het voor mij op de eerste plaats van belang dat iedereen zich hier welkom voelt. Of er nu een Upfield-medewerker, gast, collega of leverancier voor de balie staat, dat maakt voor mij niet uit. Ik ben voor iedereen het eerste aanspreekpunt. Het is een hele diverse job: van hospitality-taken en het aanmaken van facilitaire meldingen tot het uitgeven van toegangspassen en het ondersteunen bij evenementen.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Er wordt bij HEYDAY Hospitality echt naar mij geluisterd: wat vind ik leuk om te doen, waar zit ik op mijn plek? Zo ben ik ook bij Upfield terechtgekomen. Ik houd van een uitdaging en dat vind ik hier, het is een hele dynamische omgeving. Het bieden van een warm welkom staat voor mij op één, maar ik ben daarnaast ook heel oplossingsgericht. Is er een lekkage of storing? Dan probeer ik dit altijd eerst zelf op te lossen, ik ken geen nee. Wat ik ook erg leuk vind, is de nauwe samenwerking met de eventmanager van Upfield. Ze willen van deze plek echt een experience centre maken en organiseren van alles. Zo was er laatst een demo over hoe plantaardige boter wordt gemaakt. Ik denk dan graag mee om het event zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Dat iemand zich gezien én welkom voelt. Het klinkt cliché, maar ik geloof echt dat je met hospitality het verschil kunt maken als organisatie. Wanneer je als organisatie de hospitality dienstverlening goed hebt staan, zorg je voor een herinnering én dus een organisatie die bijblijft. Het maakt daarbij niet uit wie voor je staat. Het komt regelmatig voor dat ik ergens naar binnenloop en ik niet opgemerkt wordt, dat vind ik niet kunnen. Ik zoek altijd contact en wil een ander een prettige ervaring geven.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik was aan het sporten in de sportschool toen ik het nieuwsbericht op ons intranet las waarin de nominaties bekend werden gemaakt. Zag ik mijn naam daar ineens tussen staan, zo leuk! Ik heb meteen een screenshot gemaakt en naar mijn vriend gestuurd. De rest van de dag heb ik met een grote glimlach rondgelopen. Ik ben wel heel nieuwsgierig wie er allemaal op mij heeft gestemd, maar ik was vooral helemaal verbaasd. Het is een mooie waardering van mijn werk.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

02 - HEYDAY_MicheleGiebing118
Picture of Lisa Hagoort

31-08-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY