<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2023: Lieke Schoots-Rooijakkers.

Terug naar blog overzicht

Welke HEYDAY Hospitality-collega maakt anderen blij, geeft het goede voorbeeld en weet te inspireren? Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Eén van onze vijf finalisten is Lieke Schoots-Rooijakkers, hospitality professional op ons eigen hoofdkantoor.

Lieke is één van de vaste gezichten van ons clubhuis in den Bosch. Ze is super vriendelijk, behulpzaam en zet altijd een stapje extra om van ons nieuwe kantoor een fijne plek te maken. Ze heeft oog voor detail, ontzorgt collega’s en gasten en maakt je -ongevraagd- als nieuwe collega wegwijs binnen de organisatie. Kortom: een topper. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik werk als hospitality professional op het hoofdkantoor van HEYDAY, waar ik iedereen met een vrolijke groet verwelkom. Het maakt niet uit of er een collega, bezoeker, klant of leverancier aan mijn balie staat. Ik probeer iedereen zo goed mogelijk verder te helpen en te ontzorgen, dat zit echt in mijn bloed."

"’s Ochtends vind je mij voornamelijk achter de receptie, ’s middags ben ik veel in het pand te vinden. Ik loop pandrondes om te kijken of alles goed gaat op de verschillende afdelingen en maak een praatje met de collega’s die aanwezig zijn. Is alles netjes en naar wens? Ik vind het belangrijk om goed zichtbaar en makkelijk benaderbaar te zijn, zodat iedereen weet dat ze bij mij terechtkunnen. Ons team regelt namelijk ook veel facilitaire zaken, denk aan het verhelpen van een storing aan de koffieautomaat of een laadpaal.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Het contact met anderen en het ontzorgen, daar krijg ik energie van. Voor ik bij HEYDAY kwam werken heb ik veel administratief werk gedaan, terwijl dit echt veel beter bij mij past. Ik wil dat iedereen het naar de zin heeft en dat alles goed gaat. Ook vind ik het leuk dat er bij HEYDAY veel georganiseerd wordt, zoals borrels, diners, teamdagen en grotere evenementen als het HEYDAY Lentefestival of Zomerbarbecue. Ik word vaak gevraagd om hierbij te ondersteunen en dan schiet ik direct in de actiemodus. Bij het organiseren van een event komt namelijk ontzettend veel kijken. Hoeveel personen verwachten we in het pand? Is er voldoende BHV aanwezig? Moeten we schakelen met de beveiliging om de sluitronde uit te stellen? Is er extra schoonmaak nodig? Daar zorg ik allemaal voor.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Je gast zich zo welkom laten voelen, dat hij zich meer thuis voelt dan gast. Ik zie een medewerker ook als gast en vind het heel belangrijk dat zij zich thuis voelen in ons pand. Als hospitality professional ben je het visitekaartje van het bedrijf, dat gaat verder dan alleen een glimlach. Ik ben opmerkzaam en geniet van de vele contactmomenten die ik heb op een dag, ik hoef er geen moeite voor te doen. Wanneer je op je plek zit, zoals ik bij HEYDAY, gaat dat vanzelf.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik vind het een enorme eer! Toen alle nominaties bekend werden gemaakt, kreeg ik een appje van mijn collega Romy van der Putten met een felicitatie. Ik was helemaal verbaasd, want ik werk pas een jaar bij HEYDAY en had het niet zien aankomen. Ik vind het een enorme waardering voor mijn werk en ben er ook heel trots op dat ik voor dit mooie bedrijf mag werken. Als ik drie weken met vakantie ben geweest, heb ik zin om weer aan de slag te gaan. Dat zegt denk ik genoeg.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_MicheleGiebing-46
Picture of Lisa Hagoort

18-08-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY