<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Finalist Uitblinker van het Jaar 2023: Djarmila Snelders.

Terug naar blog overzicht

Elk jaar gaan we op zoek naar dé Hospitality Uitblinker van het Jaar binnen onze eigen organisatie. Een collega die anderen blij maakt, het goede voorbeeld geeft en weet te inspireren. Eén van onze vijf finalisten is Djarmila Snelders, hospitality professional bij Rabobank Utrecht en omstreken.

Djarmila staat altijd voor iedereen klaar, heeft een sprankelende persoonlijkheid en is een op-en-top gastvrouw. Veel HEYDAY-collega’s hebben de moeite genomen om hun stem uit te brengen om Djarmila. Ze prijzen haar om haar proactieve werkhouding en luisterend oor. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

 

Wat doe je bij HEYDAY Hospitality?

“Ik werk als hospitality professional via HEYDAY voor Rabobank, waar ik iedereen van harte welkom heet. Er komen zowel Rabobank-klanten als medewerkers aan mijn balie. Klanten hebben vooral vragen over dagelijkse bankzaken: van het opnemen van geld, het regelen van online bankzaken als het verliezen van een pinpas. Ik probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen of door te verwijzen naar een medewerker van Rabobank. Zij staan overigens ook regelmatig aan onze balie met vragen, maar dan vooral over facilitaire zaken. We werken als hospitality-team heel nauw samen met het facilitaire team van HEYDAY. We maken bijvoorbeeld ook facilitaire meldingen aan en ontvangen leveranciers.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Het contact met mensen. Bij Rabobank komen er veel mensen aan de balie, waardoor we ons daar volledig op focussen. De telefoon komt bij andere collega’s uit. Ik zit niet graag lang achter een computer of aan de telefoon, maak liever écht contact met mensen. Ik waardeer ook de afwisseling in mijn werk. Ik sta twee dagen per week in Amersfoort en één dag in Utrecht aan de Maliebaan. Ik merk dat in beide filialen een heel ander publiek komt, dat vind ik erg leuk. In Amersfoort komen vooral mensen met vragen over dagelijkse bankzaken, terwijl je in Utrecht vooral studenten ziet.”

Wat betekent hospitality voor jou?

“Hospitality betekent natuurlijk letterlijk gastvrijheid, maar het gaat verder dan dat. Ze niet alleen een warm welkom geven, maar persoonlijk contact maken en faciliteren. Ook als je en baaldag hebt; je blijft in je rol als gastheer of vrouw en hebt altijd een glimlach op je gezicht. Ik ben me er heel bewust van dat je als hospitality professional een bepaalde rol hebt. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt en de manier hoe jij met iets omgaat, maakt veel impact. Hospitality is geen toneelstukje dat je opvoert, maar een manier hoe je met mensen omgaat. Dat breng ik vanuit mijn inmiddels jarenlange ervaring met mij mee.”

Wat vind je van jouw nominatie?

“Ik vind het een grote eer dat ik ben genomineerd oor de titel ‘Uitblinker van het Jaar 2023’! Deze nominatie is voor mij al genoeg. Ik ben enorm verrast toen ik op het werk aankwam en Arjan, mijn leidinggevende, mij stond op te wachten met een prachtige bos bloemen. Het was ook erg leuk om te lezen hoe mijn collega’s over mij denken. Toch leuk om te horen dat ze mijn werk waarderen, ook al doe ik voor mijn gevoel niets bijzonders. Ik heb gewoon heel veel plezier in mijn werk!”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

Hostess in actie 1
Picture of Lisa Hagoort

08-08-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY