<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

“Onze samenwerking met VGZ wordt steeds omvangrijker”

Terug naar blog overzicht

HEYDAY bestaat 20 jaar. Al twee decennia lang zijn we grensverlegger in facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen maken we HEYDAY tot de mooie organisatie die we nu zijn. Een bedrijf vol ondernemende specialisten die aan staan en vooruitgang brengen in elke organisatie.

Rob van Hoften, Meewerkend Facilitair Teamcoördinator bij HEYDAY: “Een HEYDAY’er wil anderen graag helpen, dat zit van nature in ons.” Ontdek 20 jaar HEYDAY door de ogen van Rob.

 

Wie ben je en wat is jouw rol bij HEYDAY?

“Mijn naam is Rob van Hoften, sinds 1996 werk ik bij VGZ: eerst in Venlo, daarna in Eindhoven. In 2013 heeft VGZ haar facilitaire dienstverlening deels uitbesteed aan iNFacilities en later TROTS, dat in 2018 werd overgenomen door HEYDAY. Ik loop dus al een tijdje mee. In mijn rol als Meewerkend Facilitair Teamcoördinator zorg ik samen met ons team en partners dat alles op het kantoor van VGZ in Eindhoven op rolletjes loopt. Inmiddels ontzorgen we onze opdrachtgever van A tot Z in de dagelijkse dienstverlening. Ik ben de schakel tussen VGZ, het team van HEYDAY en partners als Vitam en Asito. Daarnaast houd ik me bezig met het organiseren van evenementen en interne verhuizingen. We krijgen van VGZ het volledige vertrouwen en pakken projecten zelfstandig op.”

Grenzen verleggen voor klanten van HEYDAY: hoe doe jij dat?

“We hebben als team voor VGZ flinke stappen doorgemaakt. Waar we in het begin meldingen opvolgden, zetten we nu echt de stap naar voren. Het is ons doel om onze opdrachtgever te blijven verrassen en grenzen te verleggen. Dat hoeft helemaal niet groot te zijn. Een heel simpel, concreet voorbeeld is de voorraad met kantoorartikelen. Voorheen lag alles verspreid door het pand en was dit vaak een rommeltje. Nu hebben we een centraal punt gecreëerd, voorzien van een mooie VGZ-uitstraling. Een groot project was het inrichten van een nieuw hub-kantoor in Gorinchem, dat ik samen met onze partners en de ICT-afdeling van VGZ heb opgepakt. Het geeft me energie als medewerkers van VGZ tevreden zijn.”

Wat maakt HEYDAY dé pionier in integrale facilitaire dienstverlening?

“HEYDAY wil zich continu blijven verbeteren en uitdagen. We zijn gestart met het leveren van integrale facilitaire dienstverlening en groeiden uit tot een bedrijf dat een totaalpakket kan bieden. Dit zie je ook terug in de dagelijkse dienstverlening, waar ik natuurlijk onderdeel van ben. Onze samenwerking met VGZ wordt steeds omvangrijker. Onlangs heb ik samen met een collega een project opgezet rondom de postvoorziening, de resterende taken pakken wij er nu bij. We opereren als verlengstuk van VGZ: ik loop zelfs in VGZ-kleding en ben onderdeel van de organisatie.”

Wat typeert voor jou een HEYDAY’er?

“Een HEYDAY’er is heel vriendelijk, oplossingsgericht en weet van aanpakken. Zowel zakelijk als privé willen we mensen graag helpen, dat zit van nature in ons. Dat zie je ook hier bij VGZ op de werkvloer: ons hele team loopt met een grote glimlach rond. We zijn trots op ‘ons’ pand en kijken altijd een stap verder. Bijvoorbeeld wanneer we een event organiseren: we denken niet alleen na over hoe het event een succes wordt, maar regelen ook dat het pand na het event weer klaar is voor gebruik. Dat wordt vaak vergeten.”

Welke ambities heb jij om de komende jaren nog meer organisaties en haar mensen vooruit te helpen?

“Ik wil het elke dag een beetje beter doen en een fijne omgeving creëren. Een frisse blik van een (nieuwe) medewerker brengt interessante inzichten aan het licht. Dit is de reden dat we regelmatig medewerkers vragen naar hun ervaringen. Ik kreeg bijvoorbeeld te horen dat er maar weinig laadpalen beschikbaar waren in de parkeergarage. Deze parkeergarage is niet van ons, maar het is wel een onderdeel van de beleving wanneer je een bezoek brengt aan het kantoor van VGZ. En met een mailtje naar Q-Park werd dit snel opgepakt.”

01 - HEYDAY_MicheleGiebing113
Picture of Lisa Hagoort

21-09-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY