<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

“Vol trots draag ik de naam HEYDAY”

Terug naar blog overzicht

HEYDAY bestaat 20 jaar. Al twee decennia lang zijn we grensverlegger in facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen maken we HEYDAY tot de mooie organisatie die we nu zijn. Een bedrijf vol ondernemende specialisten die aan staan en vooruitgang brengen in elke organisatie. 

Emiel Sewtahal, Corporate Recruiter bij HEYDAY: “Mijn enthousiasme draag ik op een inspirerende manier over aan onze nieuwe kandidaten.” Ontdek 20 jaar HEYDAY door de ogen van Emiel.

 

Wie ben je en wat is je rol bij HEYDAY?

“Mijn naam is Emiel, ik ben 32 jaar en geboren in het Brabantse ‘s-Hertogenbosch. Op 1 juni startte ik als Corporate Recruiter bij HEYDAY. En hoewel ik pas een aantal weken aan de slag ben, voelt het alsof ik hier al drie jaar werk. Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe HEYDAY’ers voor ons label HEYDAY Hospitality. Daarnaast houd ik me samen met collega-recruiters onder meer bezig met ons referral programma, recruitment marketing en de onboarding van nieuwe medewerkers. Daarnaast geef ik afdelingen advies over allerlei recruitment-vraagstukken.”

Grenzen verleggen binnen HEYDAY, hoe doe jij dat?

“In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. De krapte zorgt ervoor dat kandidaten grotendeels de regie in handen hebben. Door te laten zien wat HEYDAY in huis heeft en hoe wij vooruitgang realiseren voor onze klanten, probeer ik kandidaten te inspireren. Daarnaast vertel ik hen op een persoonlijke manier wat HEYDAY mij brengt. Dat doe ik altijd met een flinke dosis enthousiasme.”

Wat maakt HEYDAY pionier in integrale facilitaire dienstverlening?

“HEYDAY is een grote naam in de wereld van integrale facilitaire dienstverlening. Daarom ben ik er trots op dat ik mezelf een HEYDAY’er mag noemen. We hebben onze zaken goed op orde. Daarnaast hebben we sterke relaties met klanten en langlopende contracten met mooie organisaties als SABIC en DSM. Intern zie ik bij collega’s een enorme wilskracht om vooruitgang te realiseren voor onze klanten. Veel collega’s zijn trots op onze organisatie en dat dragen ze uit.”

Wat valt jou op binnen HEYDAY?

“Direct vanaf mijn eerste werkdag, merkte ik binnen HEYDAY een sterk familiegevoel. De organisatie speelt optimaal in op de behoeften van collega’s en leidinggevenden. En ze kijken echt naar de mens. Daarnaast is er ruimte om je krachten in te zetten en eigen talenten optimaal te ontwikkelen. Het familiegevoel werd versterkt tijdens ons HEYDAY personeelsfeest in mei, waar we met alle collega’s samenkwamen. Tijdens dit feest stonden gezelligheid, verbinding en enthousiasme centraal. Het was een bijzondere avond!”

Hoe omschrijf jij een HEYDAY’er?

“Een HEYDAY’er is enthousiast, kan proactief handelen en weet van aanpakken. Het realiseren van vooruitgang voor onze klanten én binnen onze eigen organisatie drijft ons vooruit. Bij HEYDAY durven we direct te zijn in onze adviezen en communicatie, maar blijven we altijd vriendelijk. Het familiegevoel dat we intern voelen, dragen we ook uit naar onze klanten en partners. Vanuit ons DNA blijven we organisaties, partners én collega’s inspireren.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Hospitality? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_bluemonday26
Picture of Lisa Hagoort

07-09-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY