<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De nieuwe bevlogenheid van Julien.

Julien Mulder, interimmer bij HEYDAY Interim: “De samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van. Als interimmer in de facilitaire sector steek je de handen uit de mouwen en vorm je de schakel tussen het operationele en strategische gedeelte.”

Julien Mulder

De bevlogenheid van Julien.

“Wat mij aanspreekt aan het interim vak is dat ik mij kan vastbijten in projecten binnen een organisatie. Als interimmer sta je met je voeten in de klei. Ook vind ik het leuk nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe locaties te ontdekken en te ervaren hoe het er bij verschillende opdrachtgevers aan toe gaat. Ik ben een mensenmens en haal energie uit de interactie met anderen.”

03-HEYDAY_interim-17-min

Ervaring.

“Ik startte bij ArrangeGroup met een stage en vervolgens het traineeship. In deze periode heb ik kunnen proeven bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren., bijvoorbeeld bij Nyenrode Business Universiteit. Als projectcoördinator beheerde ik niet alleen het Facilitair Management Informatie Systeem, maar was ik ook met kleine verbouwingen, interne verhuizingen en de optimalisatie van bestaande bouw bezig. Heel projectmatig en met een sterk huisvestingscomponent. Ik houd daarnaast ook erg van de menselijke kant van het facilitaire vak, het mensen naar de zin maken. Als interimmer kom je blanco een team binnen en zie je veel kansen om bij te dragen en te ontwikkelen. Bij ProRail bracht ik zo nieuwe energie binnen de organisatie.”

04-HEYDAY_interim-22-min

Expertise.

“Mijn expertise ligt in het verbinden van mensen. Ik breng iedereen samen en zorg dat de neuzen dezelfde kant op wijzen. Als er een goede sfeer op de werkvloer heerst, dan komt de inhoud vaak vanzelf. Na mijn MBO opleiding Facilitair Leidinggeven ben ik doorgestroomd naar het HBO, Facility Management. Mijn feeling met de operatie is hierdoor versterkt. Ik weet goed hoe het werkt in de praktijk en heb meegelopen met verschillende teams. Bovendien vind ik het facilitair coördineren leuk om te doen: je adviseert, draagt ideeën aan en coördineert vervolgens de uitwerking hiervan op de werkvloer. Bij Klimmendaal stuur ik nu de receptiedienst, technische dienst en huisvestingsdienst aan. De samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Onze interimmers.

Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
calijn_rinia-dewit

Calijn Rinia-de Wit

Calijn: “Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat de juiste personen worden aangehaakt.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empathisch
evita_profielfoto3_vierkant

Evita Berkouwer

Evita: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
05-HEYDAY_interim-41-min

Neem contact met ons op.

Wij werken samen, veilig en staan voor je klaar. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer