<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

De nieuwe bevlogenheid van Calijn.

Calijn Rinia-de Wit, senior interimmer bij HEYDAY Interim: “Een van mijn belangrijkste rollen als is zorgen dat projecten van onze opdrachtgever in zijn geheel worden opgepakt. Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat projecten volgens scope en binnen gestelde tijd en budget succesvol worden afgerond.”
Calijn Rinia - Klein

De bevlogenheid van Calijn.

“Nieuwe uitdagingen aangaan en relaties onderhouden met onze opdrachtgevers geeft me energie. Ik vind het heerlijk om te starten met een nieuwe opdracht en mensen frisse inzichten te bieden. Om een organisatie daadwerkelijk een stap vooruit te brengen, sta ik elke dag echt ‘aan’. Ik voel me snel betrokken bij opdrachtgevers. Ik wil een organisatie goed leren kennen en werk graag met mensen samen. Mensen verbinden, dat past bij mij. Daar komt mijn bevlogenheid voor het interimvak vandaan.”
03-shutterstock_1034593843-min

Ervaring.

“Als interimmer en facility professional heb ik veel ervaring met het vertalen van strategieën naar processen. Ook weet ik vervolgens die processen te vertalen naar concrete inzichten op de werkvloer. Dankzij mijn ervaring in verschillende sectoren, zoals het onderwijs, ken ik de verschillende dynamieken binnen organisaties en ontwikkelingen in de sectoren. Zo werk ik op dit moment als projectleider bij de Universiteit van Utrecht en heb ik onder andere gemeentes in het midden en noorden van het land geholpen bij het ontwikkelen van een post-corona werkomgeving. Geleerde lessen uit een opdracht neem ik mee naar nieuwe opdrachtgevers.”
04_HEYDAY_interim-2

Expertise.

“Mijn kracht is het terugbrengen van een probleem naar de kern: wat is precies de vraag of de uitdaging? Ik leg verbinding tussen groepen mensen om ze samen in beweging te brengen en op een positieve manier een collectief doel te laten bereiken. Dit doe ik met aandacht voor ieder zijn eigen belang.”

Onze interimmers.

Calijn Rinia - Klein

Calijn Rinia-de Wit

Calijn: “Ik zorg voor verbinding, breng mensen met elkaar in contact en zorg dat de juiste personen worden aangehaakt.”

Eigenschappen

Pragmatisch
Betrokken
Daadkrachtig
Empathisch
Anne van der Meer - website HEYDAY-1

Anne van der Meer

Anne: “Het ontzorgen en ondersteunen van onze opdrachtgevers: dat is waar ik voor ga en geeft me energie.”

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen
Daadkrachtig
Creatief
Optimistisch
Julien Mulder

Julien Mulder

Julien: “Mensen verbinden, interactie en de samenwerking in teams verbeteren, daar krijg ik energie van.”

Eigenschappen

Verbinder
Aanpassingsvermogen
Pragmatisch
Empatisch
05-HEYDAY_interim-41-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij werken tactisch, veilig en brengen bevlogenheid in jouw organisatie. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op