<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

HEYDAY lanceert nieuw label voor interim dienstverlening 

07-HEYDAY_interim-5-min

Organisaties vangen uitval van facilitair talent op met HEYDAY Interim 

HEYDAY Facility Management lanceert vandaag een nieuw label voor haar interim dienstverlening: HEYDAY Interim. De facilitair management-organisatie met landelijke dekking staat bekend als integrated facility management (IFM)-partner. Met het nieuwe label presenteert de facilitair dienstverlener een toegewijde interim tak van meer dan 40 interim professionals.

 

Kans voor continuïteit 

Verschillende ontwikkelingen, zoals de uitbraak van het coronavirus en de uitbreiding van het ouderschapsverlof in Nederland, laten zien dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om flexibel te zijn. “Wanneer een medewerker uitvalt of langdurig met verlof gaat, hoeft dit de bedrijfscontinuïteit niet direct in gevaar te brengen”, zegt Roland van Herk, directeur HEYDAY Interim & Consultancy. “Sterker nog: wij zien de inzet van een interim professional als kans. Een interimmer voorziet een organisatie namelijk van de nodige frisse energie.”

 

Focus in strategie

Met de lancering van HEYDAY Interim zet HEYDAY een volgende stap in het aanbrengen van meer focus binnen haar strategie, na de lancering van HEYDAY Hospitality eerder dit jaar. Door dit nieuwe label te introduceren, maakt HEYDAY verder kenbaar welke specialismen zij in huis hebben. Van Herk: “Voorheen werden onze interim- en consultancy tak in één adem genoemd. Nu laten we duidelijk zien dat die toegewijde expertises ook twee verschillende labels binnen HEYDAY zijn, met een daaropvolgende lancering later dit jaar.”

 

Nieuwe bevlogenheid

In de vernieuwde dienstverlening staat dan ook het brengen van nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie centraal. “Bij HEYDAY Interim begrijpen we dat je tijd maar één keer goed kunt benutten. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een project of het realiseren van verbeteringen.” Volgens Van Herk heeft HEYDAY de facility professionals in huis die de bedrijfscontinuïteit garanderen. “Onze interim facility professionals geloven in hun eigen kracht en vinden altijd een weg om gestelde doelen te halen. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse, creëren nieuwe wegen en realiseren elke dag kleine doorbraken.”

De interim professionals van HEYDAY Interim zijn inzetbaar voor vraagstukken op het gebied van onder meer de werkomgeving, huisvesting, facility management, teammanagement en projecten in het onderwijs, de industrie, de overheid en de zorg.