<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY gaat strategisch partnership met Measuremen aan.

Terug naar blog overzicht
Facilitair management organisatie HEYDAY gaat een strategisch partnership met Measuremen aan. Als onderdeel van het partnership neemt Measuremen alle meetactiviteiten en de daarbij behorende Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing iBASX van HEYDAY over.

Measuremen verzamelt, analyseert en presenteert het daadwerkelijke gebruik van de werkomgeving. Deze gegevens worden vervolgens door HEYDAY verwerkt om adviezen uit te brengen over de vastgoed- en werkplekstrategie van hun klanten.

De samenwerking en overname van de iBASX-activiteiten komt voort uit de aanscherping binnen het portfolio van HEYDAY. Zo zijn eerder dit jaar onder meer een Hospitality- en Interim-label gelanceerd om een sterkere focus aan te brengen. Het ontwikkelen en continue van hoogwaardige kwaliteit houden van een SaaS-oplossing past niet binnen de dienstverleningsfocus en kernkwaliteiten. Bij Measuremen ligt de kracht juist in het meten, onderhouden en uitbouwen van methoden voor dataverzameling. Dankzij de samenwerking blijven de klanten van iBASX betrokken bij HEYDAY.

“HEYDAY ontwikkelt zich tot regisseur en verbinder van data en onze rol daarin blijft alsmaar groeien. Dat zie je ook terug bij onze recent gelanceerde labels”, vertelt Roland van Herk, Directeur Interim & Consultancy bij HEYDAY. “We zijn daarom verheugd dat we Measuremen als partner mogen verwelkomen. Zij zullen de zorg dragen voor de bestaande SaaS-oplossing. Het is onze ambitie om in het verlengde van Measuremen te werken met de data. Een mooie samenwerking die aansluit bij onze strategie.”

Vincent le Noble, CEO en oprichter van Measuremen: “Het is onze missie om het werkleven wereldwijd te verbeteren. Daardoor is het partnership met HEYDAY een uitstekende match. We zijn een objectief ‘workplace analytics’ bedrijf dat helpt betere beslissingen te nemen over de steeds veranderende werkomgeving. Met behulp van de iBASX-software ontstaat een grote focus op permanent meten van de werkomgeving. Allemaal terwijl we dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren die klanten gewend zijn. Zo maken we werkomgevingen gezamenlijk nog beter.” 

LinkedIn PostFoto: Roland van Herk (links) van HEYDAY en Vincent le Noble (rechts) van Measuremen.

HEYDAY_experts-12
Picture of Lisa Hagoort

13-10-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY