<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Een prettige werkomgeving is een aanvulling op je leven.

Terug naar blog overzicht

Nino Voll, Junior Interim & Consultancy Professional bij HEYDAY Consultancy: “De verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn echt typerend voor HEYDAY en de nadruk op de mens spreekt mij ontzettend aan. Dit zijn voor mij belangrijke redenen om voor HEYDAY als werkgever te kiezen.”

“Ik heb mijn HBO opleiding Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam afgelopen zomer afgerond. Het was een behoorlijke zoektocht voordat ik uitkwam bij deze opleiding."

 

Een facilitaire zoektocht
'"Zo heb ik eerst een half jaar Rechten gestudeerd, gevolgd door een half jaar Toegepaste Psychologie. Deze opleidingen paste echter niet bij mij. Door middel van een studieloopbaan-coach kwam ik meer te weten over de facilitaire wereld. Het organiseren, regelen en plannen, maar ook de veelzijdigheid van de opleiding sprak mij enorm aan.”

Een voorbeeld binnen FM
“Mijn stiefvader is Facility Manager bij een Amerikaans bedrijf genaamd Michael & Lewis Company. Dus hij is voor mij zeker een mooi en praktisch voorbeeld. En ook heel handig voor mijn opleiding: ik kon mijn stiefvader voor het werkveld interviewen, maar kon ook eenvoudig een bedrijfsbezoek regelen. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van de praktische kant van de opleiding. En natuurlijk erg leuk om in hetzelfde vakgebied werkzaam te zijn.”

De nadruk op de mens
“Ik kreeg de tip van mijn vader om eens te kijken op de website van HEYDAY Facility Management. Ik heb meerdere facilitaire aanbieders bekeken, maar HEYDAY sprong er voor mij duidelijk tussenuit. Er is een prettige werkomgeving en alle collega’s zijn heel behulpzaam en sociaal. De verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn echt typerend voor HEYDAY en de nadruk op de mens spreekt mij ontzettend aan. Dit zijn voor mij belangrijke redenen om voor HEYDAY als werkgever te kiezen.”

Een advies passend bij het bedrijf
“Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik de gemeente Zwijndrecht een advies gegeven over een foodconcept. Het was hierbij belangrijk dat het concept goed past bij hun visie: wat willen zij als organisatie, wat past erbij, welke wensen hebben de medewerkers. Elementen als social return on investment, het gebruik van veel natuurlijk materiaal en de inzet van een fysieke kantine komen onder andere terug in mijn advies. Binnenkort start de gemeente met de verbouwing en dan gaan ze hiermee daadwerkelijk aan de slag.”

Aandacht voor de werkomgeving
“Ik ben van nature erg nieuwsgierig en ijverig: ik wil graag zaken tot een goed einde brengen. Ik ga dan net zo lang door met lezen en informatie doorspitten tot ik het begrijp en ik hiermee verder kan. Deze eigenschappen heb ik goed kunnen gebruiken tijdens mijn afstudeeropdracht en wil ik ook inzetten om mijn onderzoekende kwaliteiten verder te ontplooien in de praktijk bij HEYDAY Consultancy. Vooral de onderwerpen Well being en werkgeluk spreken mij erg aan. Je brengt veel tijd door op kantoor, dus dan kun je het maar beter leuk hebben. Het is echt een aanvulling op je leven. Ik vind het belangrijk dat daar aandacht voor is.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Consultancy? Bekijk hier onze vacatures.

04-HEYDAY_interim-22-min
Picture of Jinni Christiaanse

11-10-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy