<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Met de juiste communicatie probeer ik het verschil te maken.

Terug naar blog overzicht

Lindsay Willemsen, Interim & Consultancy Professional bij HEYDAY Interim: “Wat mij typeert? Ik ben vlot en vrolijk in de omgang. Ik denk in oplossingen en houd van aanpakken. Allemaal eigenschappen die ik goed kan gebruiken in mijn functie als facilitair coördinator.”

“Het facilitaire vakgebied is ontzettend divers qua werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde” aldus Lindsay over haar werkzaamheden bij HEYDAY Interim.

Geen dag is hetzelfde
“Elke dag is er wel een ander onderdeel dat centraal staat. Het leukste vind ik als ik een mooie oplossing heb gevonden voor iets wat op dat moment direct opgepakt moet worden. Ik heb daarnaast heel bewust gekozen voor de interim- & consultancy-kant om zo meer van de facilitaire wereld te ontdekken in een relatief korte tijd. Zo zie je per opdracht steeds een andere omgeving en heb je verschillende functies. Als young professional wil ik graag zo veel mogelijk kanten van het werkveld leren kennen.”

Huidige werkervaring
“Sinds een half jaar heb ik de functie van facilitair coördinator en houd ik me bezig met de aansturing van soft services op locaties. Ik heb voornamelijk contact met leveranciers in de schoonmaak, beveiliging, ongedierte, koffieservice, verhuizingen en groenonderhoud. Het is voor mij als coördinator belangrijk om de samenwerking en planning met leveranciers in de gaten te houden en te controleren. Daarnaast ben ik de rechterhand van de facility manager en probeer ik zichtbaar te zijn op de locatie om te rapporteren en te controleren wat er dagelijks op de locatie gebeurt. Veiligheid is daar ook een groot onderdeel van.”

Zelf met initiatieven komen
“Het leukste vind ik om met eigen initiatieven te komen om de soft-services te verbeteren voor de medewerkers op locatie. We zijn nu bijvoorbeeld bezig geweest met een facilitair punt waar medewerkers altijd met vragen en opmerkingen terecht kunnen. Als soft service afdeling kan je dan een nog betere service verlenen aan de medewerkers.”

Energie uit de opdracht halen
“Het geeft mij energie wanneer ik wat kan betekenen bij een opdracht en je samen met een team een mooi resultaat behaalt. Als coördinator probeer ik samen met alle belanghebbenden de taken zo goed mogelijk en op een fijne manier te regelen binnen een bedrijfsomgeving. Mijn kracht in het werk is dan om te zorgen voor fijne en sterke communicatie over verschillende soorten aspecten en met verschillende soorten mensen. Bij mijn huidige opdracht zijn veel belanghebbenden, waardoor er veel meningen en gedachtes zijn over bepaalde processen. Transparantie en communicatie zijn dan erg belangrijk, zeker bij de werkzaamheden die op soft-service gebied worden uitgevoerd. Wat ik juist leuk vind, is dat ik met de juiste communicatie veel stappen kan zetten en daadwerkelijk een verschil kan maken.”

Typisch Lindsay 
Wat mij typeert? Ik ben vlot en vrolijk in de omgang. Ik denk in oplossingen en houd van aanpakken. Allemaal eigenschappen die ik goed kan gebruiken in mijn functie als facilitair coördinator. Mijn expertise bestaat op dit moment uit het coördineren van zaken. Als ik iets leuk vind dan ga ik mij daar automatisch in verdiepen. Verder wil ik zo veel mogelijk zien en leren om er uiteindelijk achter te komen wat ik echt leuk vind, zodat ik mij daar in kan verdiepen of verbreden.”

Keuze voor HEYDAY
“Bij HEYDAY merk ik dat ik de kans krijg om mijzelf en mijn vakkennis te ontwikkelen op een fijne en leuke manier. Ik krijg de vrijheid om me in te zetten op verschillende interne projecten, kan langs bij collega’s die allemaal in hetzelfde vakgebied zitten, heb regelmatig bijeenkomsten met alle interim-collega’s, er is ruimte voor opleidingen en er is een Young Professional Programma. Ik neem deel aan dit programma, waar ik mijzelf ongeveer één keer per week met andere collega’s mag uitdagen in persoonlijke en werkgerelateerde onderwerpen en cursussen. Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om dit allemaal naast mijn opdracht te kunnen doen. Daarnaast koos ik voor HEYDAY omdat ik tijdens mijn sollicitatieprocedure al merkte dat er een fijne en vertrouwelijke sfeer hangt. Het is altijd gezellig en iedereen staat voor elkaar klaar. Dit heb ik inmiddels ook gemerkt in de tijd dat ik hier nu werkzaam ben.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Interim? Bekijk hier onze vacatures.

02-HEYDAY_interim-44-min
Picture of Jinni Christiaanse

13-02-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy