<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Inspiratie en netwerken tijdens onze netwerkgroepen.

Terug naar blog overzicht

Ben jij als facilitair professional werkzaam bij een gemeente, (kunst)hogeschool of in de zorg? En wil je graag met collega’s uit dezelfde branche van gedachten wisselen? HEYDAY Consultancy faciliteert bijeenkomsten waarbij praktijkervaringen worden uitgewisseld en inspiratie wordt opgedaan, met als doel samen verder te komen. De deelnemers bundelen hun krachten en helpen elkaar, zowel tijdens als buiten de bijeenkomsten om.

De netwerkgroepen bestaan uit een digitale omgeving en fysieke bijeenkomsten waar leden met elkaar verbinden en elkaar inspireren. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse bijeenkomsten georganiseerd.

Onze netwerkgroepen

Vaak vinden de bijeenkomsten plaats bij één van onze leden. Hierbij worden praktijkervaringen en kennis gedeeld tussen de deelnemers. De agenda wordt in samenspraak met de leden bepaald. Dankzij deze netwerken krijgen wij letterlijk een kijkje in elkaars keuken en bundelen we onze krachten. Ondersteunend aan de netwerkgroepen is het online community platform ‘Raad en Daad’. Dit online platform biedt leden de mogelijkheid om, buiten de fysieke bijeenkomsten om, in contact te blijven met het netwerk. Ze kunnen er vragen stellen, tips- en documenten uitwisselen of contactgegevens van vakgenoten raadplegen.

 

Echt verbinding opzoeken

Rosalie den Hertog, Consultant bij HEYDAY Consultancy, vertelt meer over deze netwerkgroepen: “Ik maak onderdeel uit van de organisatie van de netwerkgroepen van HEYDAY Consultancy. Wij organiseren netwerkbijeenkomsten voor facilitaire professionals van verschillende sectoren om kennisdeling- en ontwikkeling in het facilitaire vakgebied te vergroten. Tijdens de bijeenkomsten zoeken de deelnemers elkaar op en is er veel sprake van herkenning tussen de uitdagingen die bij hen spelen. Het zorgt écht voor verbinding onderling.”

 

Inspirerende onderwerpen

Bij elke bijeenkomst wordt gesproken over onderwerpen die op dat moment spelen bij de leden van de netwerkgroepen. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen. Denk aan onderwerpen als optimaal hybride werken, het inkopen van maatschappelijk verantwoorde catering of de risico’s voor de BHV-organisatie als gevolg van de energietransitie. Uiteraard wordt ook ruimte vrijgemaakt om met elkaar te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de lunch of aan het einde van de sessie.

 

Onze agenda

De volgende najaarsbijeenkomsten worden georganiseerd:

  • Vrijdag 15 september: netwerkgroep Gemeenten
  • Woensdag 27 september: netwerkgroep (Kunst)hogescholen
  • Donderdag 28 september: netwerkgroep Gemeenten
  • Donderdag 5 oktober: netwerkgroep Gemeenten
  • Dinsdag 10 oktober: netwerkgroep Zorg Gelderland
  • Donderdag 12 oktober: netwerkgroep Zorg GGZ

 

Ook vrijblijvend aanwezig zijn?

Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend een keer deelnemen aan een van onze netwerkgroepen? Mail dan naar netwerkgroepen@heydayfm.nl of schrijf je direct kosteloos in via onze website.

HEYDAY_experts-5
Picture of Jinni Christiaanse

29-06-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy