Nieuws 05-03-2019 Communitymanager: de verbinder van expertise “Als je stuurt op kosten, daalt je kwaliteit. Stuur je op kwaliteit, dan dalen je kosten.” Dat is de overtuiging van Bob Mols, algemeen directeur van HEYDAY... Lees meer
Nieuws 18-02-2019 Hoe draagt ons facilitair team bij aan het succes van het Nationaal Militair Museum? Als trainee bij HEYDAY kom je op de meest indrukwekkende plekken. Het Nationaal Militair Museum (NMM) is er zo eentje. Een imposant gebouw waarin zoveel... Lees meer
Duurzaamheid 07-02-2019 Duurzaam en gezonder eten in het bedrijfsrestaurant, waar begin je? Duurzaamheid maakt steeds vaker onderdeel uit van strategieën, waarden en de operatie van het bedrijfsleven. Er worden meer en meer initiatieven georganiseerd... Lees meer
Facilitair 05-02-2019 De 8 grootste valkuilen van Facility Managers. Je zult maar Facility Manager zijn tegenwoordig. Vroeger moest je er enkel voor zorgen dat je collega's tevreden waren over hun werkplek en dat je binnen je... Lees meer
Trends 24-01-2019 3 tips voor het stimuleren van werkgeluk en vitaliteit. Thema's als werkgeluk en vitaliteit zijn steeds belangrijker. Functies als Chief Happiness Officer, Chief Wellness Officer en Chief People & Culture Officer... Lees meer
Facilitair 21-01-2019 In 5 stappen van een traditioneel kantoor naar een Living Lab. Ons kantoor was gewoon een kantoor. Een prima kantoor. Een kantoor dicht bij onze opdrachtgevers, dichtbij Eindhoven Airport én met een bushalte – dus prima... Lees meer
Trends 16-01-2019 Hoe ontwikkelt Activity Based Working zich in de toekomst? Het klinkt best logisch: je bent de baas over je eigen tijd én de invulling van je dag. In onze vrije tijd vinden we dit vaak normaal en ook op de werkvloer... Lees meer
Facilitair 14-01-2019 Hoe creëer je rust op de werkvloer? Bij VGZ staan nudging technieken centraal. Het is dringen voor een stilteplek, las ik een tijd terug in het NRC. Het artikel zoomt in op steeds groter probleem: scholieren die afgeleid raken van hun... Lees meer
Trends 11-01-2019 Ondernemer, vergeet je interne klant niet! Dat er een heuse war for talent gaande is, moge duidelijk zijn. De tekorten aan personeel zijn nog nooit zo hoog geweest. Sommige restaurants gaan van ellende... Lees meer