<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Een toegewijde partner vanaf de eerste dag.

Een sterk facilitair fundament vormt de onmisbare basis van je organisatie. Je zoekt een partner die jou hierin volledig ontzorgt. Bij HEYDAY Integrated zijn we expert in integrale facilitaire dienstverlening. Van veilige en duurzame bedrijfsvoering tot het aansturen en coördineren van leveranciers. Alle diensten die ondersteundend zijn aan jouw kernactiviteit. Onze vakmensen ondersteunen je bij elke facilitaire vraag. Ze zorgen voor verlaging van je kosten en verhoging en waarborging van kwaliteit. En doordat we niet gebonden zijn aan vaste leveranciers, krijg jij gegarandeerd een mix aan dienstverleners die het beste bij je past. Zo heb jij ruimte voor je kerntaken.

swoosh

Waarom uitbesteden?

Verhoging van kwaliteit

We optimaliseren contracten, stemmen taken volledig op elkaar af en realiseren één centraal aanspreekpunt voor jou. Zo worden facilitaire diensten het verlengstuk van je organisatie. En dragen ze bij aan een optimale prestatie van je mensen.

Verlaging van kosten

Je bespaart kosten, doordat we je facilitaire dienstverlening efficiënt organiseren en processen optimaal op elkaar afstemmen. Dankzij benchmarking en ons opensourcemodel, weten we altijd hoe onze dienstverlening nog beter en kostenefficiënter kan.

HEYDAY_wenteling-3_web

Ons model.

Vanuit je behoeften en strategische doelen bouwen we een sterk facilitair fundament voor je organisatie. Deze basis bestaat uit het aansturen en dagelijkse coördineren van leveranciers, een veilige en duurzame bedrijfsvoering in lijn met je duurzame ontwikkelingsdoelen en het opstellen van een continu verbeterplan als het gaat om processen, services en prestaties. Wij verzorgen voor jou een pakket op maat. En we bepalen samen wanneer we bijsturen en het pakket aanscherpen of uitbreiden.

Een greep uit onze klanten.

220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider23 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider17 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider22 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider21 220905_HEYDAY_Integrated_Logoslider3 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider26 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider12
HEYDAY_integrated_industrie-85

Visie.

Wij brengen je facilitaire organisatie vooruit. Als toegewijde partner zijn we onvoorwaardelijk verbonden aan je succes. Direct vanaf de eerste dag en nog lang daarna.

Let’s connect.

We starten met het uitdiepen van je vraag, je strategische doelen en je behoeften. Vanuit daar vormen we de best passende oplossing op maat. 

HEYDAY_integrated_industrie-84