<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Meer impact met en binnen je organisatie.

Je bent klaar voor een verdiepingsslag in je facilitaire dienstverlening. Door continu grenzen te verleggen, brengen we je organisatie vooruit. We innoveren, inspireren en zien én benutten kansen. Onze dienstverlening is volledig op maat en toegespitst op je bedrijfscultuur en je facilitaire wensen en behoeften. Deze vertalen we naar een facilitaire organisatie op maat, die het verlengstuk vormt van je bedrijf. En die bijdraagt aan het behalen van je strategische doelen. Samen met jou creëren we een ecosysteem, waarmee je impact maakt. Zodat je op jouw manier bijdraagt aan maatschappelijke vraagstukken en een betere wereld. Zo blijf jij voorop lopen.

swoosh
2. HEYDAY_integrated26

Waarde voor jou als opdrachtgever.

Met een brede blik kijken we naar je toekomstplannen. We hebben overzicht over je volledige facilitaire organisatie en geven inzicht in integrale managementinformatie, zodat je vanuit een strategisch oogpunt naar je organisatie kunt kijken. Daarnaast krijg je toegang tot onze brede kennis en expertise én ons netwerk in het facilitaire vakgebied. Door nieuwe inzichten kun je beter inspelen op veranderingen en ontwikkelingen. Onder meer rondom zaken als duurzaamheid, hybride werken en gedrag in de werkomgeving. Zo kun je je positie in de arbeidsmarkt verstevigen. Wat je doelen ook zijn, wij zorgen dat jij meer impact maakt.

HEYDAY_integrated_industrie-21

Onze modulaire oplossing.

Op basis van je behoeften, strategische doelen en facilitaire fundament, bouwen we verder. Of het nu gaat om zaken als het vergroten van je regie, het creëren van verbinding met je mensen of het bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken van nu. Vanuit onze onafhankelijke positie, verzorgen we voor elke organisatie een pakket op maat. Modulair samen te stellen op elk onderdeel. Samen bepalen we wanneer we bijsturen, het pakket aanscherpen of zelfs uitbreiden.

4. HEYDAYintegrated-45

Vergroot je regie.

Het uitbesteden van facilitaire processen en systemen kan je regie vergroten. Onze ondernemende facilitaire vakmensen zorgen voor meer overzicht en inzicht in je organisatie. Door systemen zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten, zorgen ze elke dag voor een kleine doorbraak. Jij hebt de controle over het proces. Zo kun jij je regie vergroten en bijsturen op je strategische doelen.

Mogelijke modules.

Administratie

Wij nemen je administratieve verantwoordelijkheden uit handen.

Assetmanagement

Wij realiseren de meest optimale beheer- en onderhoudssituatie.

Auditing en rapportage

Met uitgebreide audits en rapportages, vergoten we je betrouwbaarheid.

Leverancierscoördinatie

De volledige coördinatie van al jouw leveranciers verzorgen wij.

Facturatie

Wij regelen de facturatie van je opdrachten en orderstroom.

Financieel management

De zorg voor jouw financiële zaken ligt in onze handen.

Klantmanagement

Wij zijn verantwoordelijk voor het facilitair management van jouw organisatie.

Contractmanagement

De contracten met jouw leveranciers en dienstverleners regelen wij.

Locatiebeheer

Wij zorgen voor een optimaal verloop van jouw dagelijkse gang van zaken.

Projectmanagement

Het managen van facilitaire projecten nemen wij volledig uit handen.

QESH-management

Wij bewaken een veilige en gezonde werkomgeving voor jouw mensen.

Sourcing

Wij zijn specialist in het selecteren van de beste toeleveranciers voor jou.

Werkvergunningen

Wij bereiden je werkgunning voor en geven deze uit.

Workflow-management

Wij begeleiden elke facilitaire melding van A tot Z.

HEYDAY_integrated_industrie-3

Vergroot je impact.

We richten ons op de impact die je wilt maken op én met je werkomgeving. Innovatie en vooruitgang spelen daarin een belangrijke rol. Een inspirerende en uitdagende omgeving voor je mensen, draagt bij aan het behouden en aantrekken van talenten. En heeft een positief effect op de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers. Door te luisteren naar hun behoeften, verbinden we je mensen met je organisatie.

Mogelijke modules.

Consultancy

Vanuit onze expertise brengen we je organisatie steeds een stap vooruit.

Business alignment

Wij laten onze facilitaire dienstverlening volledig aansluiten bij jouw DNA.

Service-ontwikkeling

De dienstverlening gaat mee met de tijd en presteert elke dag beter.

Workspace psychologie

De optimale werkomgeving voor je mensen vormen we samen met jou.

Innovatiemanagement

We zien en benutten innovaties en duurzame ontwikkelingen.

Hospitality

Onze hospitality dienstverlening laten we aansluiten bij de kern van je organisatie.

Maatschappelijke coalitie

Wij creëren een ecosysteem om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

5. HEYDAY_integrated32

Waarom HEYDAY?

Vanuit HEYDAY Integrated zijn we een pionier als het gaat om integrale facilitaire dienstverlening. Als eerste speler in dit vakgebied in Nederland en met inmiddels ruim 20 jaar ervaring, hebben we de juiste kennis en expertise in huis om je organisatie vooruit te helpen. Ook hebben we een landelijk netwerk én zicht op de hele facilitaire keten in Nederland. Dankzij onze onafhankelijke rol kunnen we jou altijd de beste oplossing bieden.

 

Een greep uit onze klanten.

220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider27 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider8 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider28 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider9 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider10 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider18 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider2 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider4 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider14

Hoe kunnen we je helpen?

We starten met het uitdiepen van je vraag, je strategische doelen en je behoeften. Vanuit daar vormen we de best passende oplossing op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

HEYDAY_integrated_industrie-84