<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Als jouw toegewijde partner brengen we je organisatie vooruit.

Het succes van je organisatie is onlosmakelijk verbonden aan een sterk, tijdloos en wendbaar facilitair fundament. Het verlengstuk van je organisatie. Als toegewijde partner binden we ons onvoorwaardelijk aan je succes. Onze deskundige professionals ontzorgen en inspireren je, zodat jij je kunt focussen op je kerntaken. Wat je facilitaire vraag ook is. We bouwen aan een solide basis die zich altijd aanpast aan je organisatie en mensen. Passend bij de tijd van nu én klaar voor de toekomst. Samen met jou verleggen we continu grenzen en ontdekken we nieuwe werelden. Elke dag brengen we je organisatie een stap vooruit.

HEYDAY_wenteling-17_web

Visie.

HEYDAY Integrated is pionier op het gebied van integrale facilitaire dienstverlening. In september 2002 betraden we als eerste partij dit vakgebied in Nederland. Vanuit deze basis groeiden we uit tot specialist en grensverlegger in integrale facilitaire dienstverlening. Het ontdekken van nieuw werelden zit in ons DNA. Tot op de dag van vandaag verleggen we onze grenzen én die van onze opdrachtgevers. We staan dicht bij je organisatie en investeren in een duurzame relatie met jou. Je kunt altijd op onze vakmensen vertrouwen. Zij vinden altijd de beste oplossing voor je facilitaire vraag. Daardoor zijn we de veiligste keuze in integrale facilitaire dienstverlening.

Wat is vakmanschap voor ons?

Vakmanschap is de specifieke combinatie van kennis, nieuwsgierigheid en de drive om vooruitgang te realiseren. Kennis vormt daarin de onmiskenbare basis. Onze ondernemende vakmensen hebben diepgaande, actuele kennis van integrale facilitaire dienstverlening in diverse sectoren. Ze gaan continu nieuwe uitdagingen aan. En brengen inspiratie en vooruitgang in elke werkomgeving. Vakmanschap is de belangrijkste factor voor succes.

Aandacht voor vakmanschap

Onze drive om te pionieren geven we door aan onze professionals. We faciliteren hun toewijding en leiden hun op tot deskundige vakmensen. Bij HEYDAY Integrated krijgen zij de mogelijkheid om te groeien en te experimenteren. We geloven in de kracht van onze professionals en geven hun de ruimte om te werken vanuit hun eigen kracht. Dat doen we door opleidingen op maat te bieden vanuit onze eigen academy, in samenwerking met partners. En ze volgen trainingen die hen transformeren tot experts in integrale facilitaire dienstverlening.

Vooruitgang in elke werkomgeving

We sturen op diversiteit in onze teams, in de breedste zin van het woord. Hier worden we sterk van en het helpt ons vooruitgang te realiseren in elke werkomgeving. We investeren in vakmensen die zich volledig binden aan jouw succes. Zij zijn het verlengstuk van je organisatie. Je strategische doelen vormen hun uitgangspunt. Zo brengen ze je organisatie vooruit.

Jouw succes. Onze toegewijde vakmensen.

HEYDAY_integrated_industrie-40
swoosh

Cijfers.

4. HEYDAY_integrated20

Cijfers.

  • 36

    Opdrachtgevers

  • 100

    Professionals

  • +45

    NPS

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en breng je vooruitgang in elke werkomgeving? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

5. HEYDAY_integrated31

Hoe kunnen we je helpen?

Samen met jou bouwen we aan een sterk, tijdloos en wendbaar facilitair fundament. Passend bij de tijd van nu én klaar voor morgen. Als toegewijde partner zijn we de veiligste keuze in integrale dienstverlening.

Neem contact op