<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Facilitaire dienstverlening: voor de groei van jouw organisatie.

Facilitaire dienstverlening is de motor van elke organisatie. Maar wat is facilitaire dienstverlening eigenlijk? Welke trends en ontwikkelingen spelen er in de branche? En hoe kun je facilitaire dienstverlening inrichten? Je ontdekt het op deze pagina.

facilitaire dienstverlening

Facility management in het kort.

Facilitaire dienstverlening draait om het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van een organisatie. Zonder gedoe, met waarborging van de bedrijfscontinuïteit en veiligheid en tegen zo laag mogelijke kosten.

Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen bloeien, groeit de organisatie mee. Die meerwaarde wil je als facilitair manager leveren. Daarmee verschuift facility management van operationeel en tactisch steeds meer naar een strategische rol.

facilitaire dienstverlening
swoosh
Banner_WP_Integrated_Uitbesteden

Facilitaire modellen in Nederland.

Facilitaire dienstverlening is echt maatwerk. Ontdek in dit whitepaper de verschillende facilitaire modellen in Nederland en achterhaal wat bij jouw bedrijf past.

facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening: wat en waarom?

Facilitaire dienstverlening is de motor van de organisatie. Het is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Op deze pagina lees je er alles over.

Lees meer
facilitaire dienstverlening

Trends en ontwikkelingen in facility management.

Er verandert veel binnen de facilitaire markt. De invloed van technologie en outsourcing groeit, duurzaamheid is steeds belangrijker en het draait om het toevoegen van waarde. Ontdek op deze pagina de belangrijkste trends en ontwikkelingen in facilitaire dienstverlening voor de komende jaren. Ontdek hier meer.

Lees meer
facilitaire dienstverlening

Innovatie in facilitaire dienstverlening.

De focus van facilitaire dienstverlening verschuift van efficiëntie en kostenbesparing naar kwaliteit en innovatie. Maar hoe zorg je constant voor vernieuwing en verbetering? Innovatie is één van de grootste uitdagingen binnen facilitaire dienstverlening. Op deze pagina lees je er meer over.

Lees meer
facilitaire dienstverlening

Facilitaire diensten uitbesteden.

Het outsourcen van facilitaire dienstverlening betekent het inzetten van een specialistische partij voor (alle) diensten die ondersteunend zijn aan de core business. Er zijn verschillende opties om facilitaire dienstverlening uit te besteden. Op deze pagina lees je er allles over.

Lees meer

Waarom uitbesteden?

Verhoging van kwaliteit

Een facilitair partner optimaliseert contracten, stemt taken volledig op elkaar af en realiseert één centraal aanspreekpunt. Zo worden facilitaire diensten het verlengstuk van jouw organisatie. En draagt het bij aan een optimale prestatie van je mensen.

Verlaging van kosten

Je bespaart kosten, doordat een facilitair partner je facilitaire dienstverlening efficiënt organiseert en processen optimaal op elkaar afstemt. Dankzij benchmarking kun je nagaan hoe jouw facilitaire dienstverlening nog beter en kostenefficiënter kan.

facilitaire dienstverlening
facilitaire dienstverlening

Waarom HEYDAY Integrated?

Wij brengen je facilitaire organisatie vooruit. Als toegewijde partner zijn we onvoorwaardelijk verbonden aan je succes. Direct vanaf de eerste dag en nog lang daarna.

Bespreek jouw facilitaire vraagstuk.

Welke vraag je ook hebt, onze specialisten geven je vrijblijvend advies om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren.

facilitaire dienstverlening