<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Een sterke verbinding
met je mensen.

Bij HEYDAY Integrated zien en begrijpen we de rol van het kantoor binnen jouw organisatie. Een optimaal kantoor draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van mensen en versterkt je positie in de arbeidsmarkt. Met een werkomgeving die past bij jouw DNA, je bedrijfscultuur en je mensen, maak jij het verschil. Onze ondernemende professionals zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals digitalisering, duurzaamheid en een hybride werkcultuur. We gebruiken onze kennis en ervaringen om gebouwen slimmer te benutten. En we zorgen samen met jou voor een inspirerende werkomgeving op maat.

swoosh
2. HEYDAY_integrated28

Waarde voor
jouw mensen.

Optimale facilitaire dienstverlening draagt bij aan het aantrekken en behouden van talent. De werkomgeving is voor veel mensen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Onze professionals voorzien precies in de behoefte van je medewerkers. Ze faciliteren persoonlijke vooruitgang en versterken de verbinding met jou als werkgever. Zo creëren ze een inspirerende omgeving, die bijdraagt aan de productiviteit en gezondheid van je mensen.

3. HEYDAY_integrated30

Waarde voor
jouw organisatie.

Een optimale en gezonde werkomgeving voor je medewerkers, draagt bij aan het succes van je organisatie. Als jouw toegewijde partner richten we ons op de waarde die aan de doelstellingen van je gehele organisatie bijdraagt. Vanuit ons opensourcemodel zoeken we naar de best passende oplossing voor jou. En we bewegen altijd flexibel mee met veranderingen en ontwikkelingen van binnen- en buitenaf. Elke dag maken we voor jou een kleine doorbraak.

Een greep uit onze klanten.

220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider8 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider28 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider10 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider20 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider18 220905_HEYDAY_Integrated_Logoslider3 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider24 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider14 220825_HEYDAY_Integrated_Logoslider22
5. HEYDAY_integrated36

Visie.

Wij brengen je organisatie vooruit. Als toegewijde partner zijn we onvoorwaardelijk verbonden aan je succes. Direct vanaf de eerste dag en nog lang daarna.

Hoe kunnen we je helpen?

Samen met jou bouwen we aan een sterk, tijdloos en wendbaar facilitair fundament. Passend bij de tijd van nu én klaar voor morgen. 

HEYDAY_integrated15