<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Facilitair Coördinator bij HEYDAY: “Er is geen standaard handleiding, je hebt zelf de regie”

Terug naar blog overzicht

“De sleutel tot succes als Facilitair Coördinator? Zichtbaar zijn én in gesprek gaan met gebruikers. Ik plan regelmatig koffiemomentjes in met de mensen in de panden waar ik verantwoordelijk voor ben. Zo blijf ik op de hoogte wat er speelt en weet ik wat hun wensen en behoeften zijn.”

Marjolein Gernaat werkt als Facilitair Coördinator bij HEYDAY Integrated, waar ze de facilitaire dienstverlening aanstuurt in de panden van VodafoneZiggo in Groningen en Leeuwarden. Haar focus ligt op het creëren van een fijne omgeving voor alle medewerkers, leveranciers en bezoekers. “Hoe je dat doet, is aan jezelf. Ik heb alle vrijheid om mijn rol vorm te geven en aandacht te schenken aan dat wat ik belangrijk vind.”

Wat doe je bij HEYDAY?

“Sinds december 2022 werk ik bij HEYDAY als Facilitair Coördinator, een heel veelzijdige rol. Ik stuur alle facilitair leveranciers aan en regel zo’n beetje alles wat er in één van de kantoren of steunpunten van VodafoneZiggo in het hoge noorden gaande is op operationeel gebied. Tijdens een werkdag heb ik regelmatig meetings met leveranciers of spreek ik met mensen die gebruikmaken van het pand, daar komen vaak actiepunten uit. Ik verspreid mijn werkdagen over het kantoor in Leeuwarden, het kantoor in Groningen en de steunpunten waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik wil overal mijn gezicht laten zien, zodat ik heel benaderbaar ben voor iedereen. Er is geen standaard handleiding voor mijn locaties, je hebt zelf de regie.”

Hoe ziet je team eruit?

“Ik ben onderdeel van een groter HEYDAY-team voor VodafoneZiggo, waaronder drie collega’s met dezelfde rol. Onderling hebben we de verschillende kantoren en steunpunten van VodafoneZiggo verdeeld. We spreken elkaar wekelijks en houden elkaar op de hoogte van het reilen en zeilen in elkaars panden. We hebben regelmatig met dezelfde zaken te maken, dus zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het is heel fijn om met elkaar te kunnen sparren, bijvoorbeeld als er bepaalde veranderingen in dienstverlening doorgevoerd worden.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik denk graag mee over verbeteringen in het pand of de dienstverlening. Je hebt in deze rol te maken met verschillende stakeholders. De kantoren waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gevestigd in een huurpand. Dat betekent dat je moet schakelen met de gebouweigenaar, VodafoneZiggo, medewerkers én leveranciers om alle betrokkenen tevreden te houden en te kijken wat we wel of niet kunnen doen. Mijn werkzaamheden zijn heel breed: ik regel zowel facilitaire soft als hard services, soms ook behoorlijk technisch. Dat houdt het interessant.”

Hoe blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen?

“Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen om mijn werk goed uit te kunnen voeren. In de nieuwsbrief van Facto Magazine staan vaak interessante cases waar ik inspiratie uit haal en ik lees vakliteratuur. Laatst las ik over een cateringconcept bij een andere partij die mij erg aansprak, dan neem ik dit mee in onze plannen. HEYDAY organiseert jaarlijks ook een Operations Day, dan komen we met alle collega’s uit heel Nederland samen. Een mooi moment om andere collega’s te ontmoeten én om je kennis bij te spijkeren tijdens één van de presentaties.”

Wil je ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier onze vacatures.

HEYDAY_integrated22
Picture of Lisa Hagoort

12-07-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY