<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Community management,
hospitality & events

Community management, hospitality & events door HEYDAY

In deze tijd van digitalisering en individualisering maakt het sociale aspect een pand of organisatie aantrekkelijker. Het creëren van een omgeving waar verschillende doelgroepen met elkaar in contact kunnen komen helpt hierbij. Wanneer mensen zich prettig voelen in een omgeving, presteren ze beter. Het is de kunst om een medewerker, bewoner of huurder in zijn zoektocht niet slechts tevreden te stellen, maar zijn verwachtingen juist te overtreffen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Je kunt bij HEYDAY terecht voor community- of hospitality concepten, het inregelen van receptiediensten of eventmanagement. Als duurzame partner selecteren wij teams die perfect passen bij de uitstraling van jouw organisatie. Onze professionals zetten zich elke dag in om medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Zo dragen we bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving.
 
Een greep uit onze dienstverlening:
 
Community management, hospitality & events

De meerwaarde van community management, hospitality & events bij HEYDAY

Kennis van zaken: HEYDAY heeft jarenlange ervaring in het achterhalen van wensen en behoeften van gasten, klanten en medewerkers en dit te vertalen naar toepasbare community concepten. 

Onafhankelijk: Door onze onafhankelijke positie kunnen we uit een ruim en veelzijdig netwerk de juiste partij voor een klus selecteren. Geen versnipperde keten — we laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf.

 

Overstijgende werkwijze: Wij geven niet alleen advies, maar zetten een goed concept ook neer op de werkvloer. Door de werkomgeving af te stemmen op facilitaire dienstverlening en vastgoedbeheer kijken we altijd naar het grotere plaatje.

Juiste mensen op de juiste plek: We zoeken mensen uit die passen bij de sfeer van een organisatie. Hospitality moet in je DNA zitten, het is geen kunstje dat je aan kunt leren. Het doel is om iedereen een topdag te bezorgen, elke dag weer. 

Onze werkwijze

Door te kiezen voor HEYDAY, kies je voor een passende oplossing die aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, nu en in de toekomst. Met ruime ervaring in de markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB.

Al onze facilitaire diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen — passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Verandert de uitvraag — om wat voor reden dan ook — dan passen we daar onze dienstverlening op aan.

Community management, hospitality & events

Nieuwsgierig naar community management, hospitality & events?

Onze specialisten staan te springen om jouw organisatie gastvrijer te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

spreek een specialist