<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Inspirerende sprekers van HEYDAY op de WorkPlace Xperience

Terug naar blog overzicht

Nog minder dan een maand en dan is het zover: de WorkPlace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het jaarlijkse event op het gebied van de duurzame en gezonde werkomgeving. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Met een presentatie en een ronde tafel sessie vanuit HEYDAY gaan we er een inspirerend event van maken.

Lees hier meer over de Workplace Xperience die op dinsdag 16 en woensdag 17 april plaatsvindt in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Ronde tafel sessie op dinsdag
Op dinsdag 16 april organiseren wij een ronde tafel sessie. Tijdens deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over de belangrijkste factoren voor locatie onafhankelijke medewerkers bij het kiezen van een werkplek/werkomgeving. Gefocust op het betrekken van deze groep medewerkers die simpelweg minder vaak op locatie zijn. Hiervoor hebben we verschillende mensen uit het werkveld uitgenodigd die vanuit hun expertise een waardevolle bijdrage en inzichten leveren.

Begeleiding door consultants Jill en Redmar
De ronde tafel sessie zal worden begeleid door Redmar Broerse en wordt inhoudelijk aangevuld door Jill Peek, beiden werkzaam als consultant huisvesting & workplace bij HEYDAY. “Het is mijn uitdaging een bijdrage te leveren aan het welbevinden van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat een optimale werkomgeving een medewerker gelukkiger maakt, beter in staat stelt te excelleren en eerder verleid om naar een locatie te komen en de verbinding met collega’s op te zoeken”, vertelt Redmar, die deze overtuiging meeneemt naar de ronde tafel.

Ook Jill heeft een mooie kijk op het onderwerp: “Ik geloof dat een passende omgeving mensen beter kan faciliteren en inspireren. Een goed werkplekconcept kan hier echt aan bijdragen. Ik zie dat er vele onderzoeken zijn gedaan naar de motivatie van werknemers om naar kantoor te komen, maar dat daar ook vaak een type medewerker niet in wordt meegenomen. Leuk om hierover in gesprek te gaan tijdens de Workplace Xperience”.

Presentatie over eindgebruiker op woensdag
Op woensdag 17 april geven we een presentatie over het betrekken van de eindgebruiker. Consultants Lindy ter Haar en Felicia Koning (beiden werkzaam bij HEYDAY Consultancy) nemen de deelnemers mee in de reis van design thinking met praktijkvoorbeelden die het belang van het betrekken van de eindgebruiker gedurende het hele proces laten zien.

Inspiratie door consultants Lindy en Felicia
Lindy is gefocust op vernieuwing en ontwikkeling, waarbij de eindgebruiker centraal staat. “Design thinking toegepast op facility management is één van mijn specialisaties. In mijn werk als consultant durf ik organisaties hierin uit te dagen, ben ik kritisch en zet ik de gebaande paden aan de kant”. Ook Felicia heeft als consultant diverse organisaties begeleid in hun reis naar een professionelere facilitaire organisatie. “Slim, leuk en vooral samen is de manier is waarop ik het liefste te werk ga. Tijdens mijn werk heb ik één ding geleerd: mensen maken het verschil en het direct betrekken van de juiste mensen is van onmiskenbaar belang”.

Mis de WPX 2024 niet
Ervaar de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience en kom naar onze sessies. Zestig partners delen hun kennis, projecten, innovaties en demonstreren praktische voorbeelden. Zet de datum alvast in je agenda en mis de Workplace Xperience van 2024 niet!

Trotse partner van WPX 2024

 

Trotse_partner_button_2
Picture of Jinni Christiaanse

19-03-2024

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy