<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY wederom trotse partner van de WorkPlace Xperience

Terug naar blog overzicht

Op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024 organiseert Smart WorkPlace de WorkPlace Xperience bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam: een event voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, WorkPlace Management en Real Estate. Met een eigen stand, de inzet van onze hospitality hosts én twee presentaties is HEYDAY wederom prominent aanwezig als trotse partner op het event. Mis het niet! 

Lees hier meer over de Workplace Xperience die op dinsdag 16 en woensdag 17 april plaatsvindt in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Heroes @ Work als centraal thema

Het thema van de WorkPlace Xperience 2024 is Heroes @ Work. Helden tonen lef, daadkracht en doorzettingsvermogen. Op 16 en 17 april ontmoet je in de Van Nelle Fabriek Rotterdam de helden die de duurzame stap maken naar gezond en gelukkig werken. Ze delen kennis, nemen je mee op reis langs innovaties en laten je positieve versnelling zien én beleven. Deze helden maken het verschil!

Ranomi Kromowidjojo als keynote 
Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo spreekt op de WorkPlace Xperience over haar levenslessen richting succes. Hoe werk je aan geluk en aan het realiseren van je doelen in je werk? Als meervoudig zwemkampioene moest zij in haar lange carrière veel trainingsuren maken en tegenslagen overwinnen. Daar heeft ze veel van geleerd. En in combinatie met haar talent bracht haar dat naar waar ze nu staat. 

Ranomi vertrouwde haar levenslessen toe aan een boekje dat ze overal mee naar toe nam. Met haar ervaringen wil zij nu mensen helpen. “Ik wil mensen iets waardevols meegeven, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Over omgaan met tegenslagen, met collega’s of vervelende situaties. Hoe vorm je jouw mindset, waar word je gelukkig van, wat wil je met je leven? Ik kan tips en tools aanreiken om persoonlijke groei te stimuleren.” Met recht is Ranomi een Hero @ Sport. Een hero die de workplace manager helpt een Hero @ Work te zijn! 

De designers van dit jaar
Vorig jaar gaf HEYDAY als designer invulling aan het thema Hospitality met onder andere een mooie keynote van Business Manager Petra de West. En met succes, want de award voor Most Valuable Partner werd hiermee in de wacht gesleept. Ook dit jaar zijn er designers aangesteld om de belangrijkste thema's vorm te geven. Voor deze editie van de WorkPlace Xperience worden 5 nieuwe thema's uitgelicht: Smart & Soft Services, Circulariteit, Duurzaamheid, Hybride Werken en Akoestisch Design. 

Hospitality wederom een Xperience
HEYDAY Hospitality verzorgt op het event wederom de ontvangst. Je komt de hospitality professionals tegen bij binnenkomst, op de beursvloer en bij het vertrek. Op deze manier laten wij alle bezoekers van de Workplace Xperience de kracht van hospitality in de praktijk ervaren. Hospitality is in onze ogen namelijk bij uitstek een Xperience! 

Mis de WPX 2024 niet
Ervaar de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience. Zestig partners delen hun kennis, projecten, innovaties en demonstreren praktische voorbeelden. Zet de datum alvast in je agenda en mis de Workplace Xperience van 2024 niet! 

Trotse partner van WPX 2024

 

Trotse_partner_button_2
Picture of Anne Roos Elliott

26-02-2024

Brand Specialist