<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

01_HEYDAY_header_Overlay
Ons verhaal

Wij verleggen grenzen.

Als pionier en specialist in facilitaire dienstverlening verleggen wij grenzen voor onze opdrachtgevers. Het ontdekken van nieuwe werelden zit in ons DNA. Dat doen we met lef en vakmanschap, vanuit een veilige omgeving. We hebben het lef om onze nek uit te steken en vernieuwend te denken. Zo komen we tot inzichten die je nog niet had bedacht. Vakmanschap betekent voor ons het begrijpen van de kern van ons facilitaire vak en dat vertalen in oplossingen en groei voor jou. We weten wat jij en je organisatie nodig hebben. Door een veilige omgeving te creëren en te faciliteren, halen we het beste in iedereen naar boven. 

Ons collectief bestaat uit de kracht van onze specialismen. Of het nu gaat om hospitalitydiensten, interim- en consultancyvraagstukken of integrale facilitaire dienstverlening. Onze bevlogen vakmensen zetten zich met ongekende energie in voor jouw organisatie. Zij hebben passie voor het vak, zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en handelen vanuit hun unieke toegevoegde waarde. 

Placeholder
Placeholder

Onze visie

In een snel veranderende wereld en daarmee altijd veranderende behoefte van opdrachtgevers, geloven wij dat ondersteunende diensten blijvend in ontwikkeling zijn. Vanuit de kracht van ons collectief en onze specialismen, zetten we ons elke dag in om de toekomst van facility management uit te vinden en te creëren. Dat doen we met en voor mensen én het vak waar we van houden. 

Een grensverleggend toekomstperspectief

De toekomst van facility management vormt het uitgangspunt van onze doelen en focus. Samen met collega’s, klanten en partners creëren en verbeelden we een grensverleggend toekomstperspectief, dat past bij de volgende generaties. We geven invulling aan belangrijke thema’s als innovatie en duurzaamheid. Zo werken we toe naar een sociaal duurzaam HEYDAY, gericht op de wereld van nu en morgen. 

Duurzaamheidsboard

In 2022 richtten we een Duurzaamheidsboard op. Binnen deze board ligt de focus op vijf impactgebieden, die samen de basis van onze duurzaamheidsstrategie vormen. Deze gebieden zijn: CO2 en circulair, sociaal, vitaliteit en gezondheid, samenwerking in de keten en rapportage en CSRD. De projectleiders van deze impactgebieden werken samen met het impactteam aan concrete actieplannen. Dit levert meetbare resultaten op voor onze organisatie en de samenwerking met opdrachtgevers, relevante marktpartijen en leveranciers. 

Onze impactgebieden

Header_Homepage

1.

C02 en circulair

We brengen onze CO2-voetafdruk in beeld en streven ernaar om in 2027 volledig CO2-neutraal te zijn.  

2.

Sociaal

Wij inspireren onze mensen om naar eigen keuze sociale activiteiten te verrichten en voeren actief beleid rondom de diversiteit van onze mensen.

3.

Vitaliteit en gezondheid

Deze thema's zijn onderdeel van ons leiderschapsprogrammal, waarbij we gebruik maken van positieve gezondheidsmodellen om groei te monitoren. 

We integreren innovatie in ons DNA

Header_Homepage

1.

Innovatieplatform

We verzamelen competenties en expertises die nodig zijn om onze innovatie- en ontwikkelkracht te versterken.

2.

Doelen stellen

Binnen het platform stellen we concrete doelen aan de hand van relevante thema’s. 

3.

Prioriteren

We geven prioriteit aan innovaties die aansluiten op onze visie. 

Onze geschiedenis

Ruim 20 jaar geleden startten we als gezamenlijke onderneming en pionier in integrale facilitaire dienstverlening. We verwelkomden onze eerste grote klant Philips. Vanaf dat moment breidden we ons portfolio verder uit met DSM, Sabic en meer mooie opdrachtgevers. Een decennium na onze start stabiliseerde de facilitaire markt. Facility management werd steeds meer onderdeel van vrijwel elke organisatie. In 2017 was het tijd voor een nieuwe koers. We gingen verder onder de naam HEYDAY. Een naam die past bij onze nieuwe focus. We verstevigden onze organisaties verder met de overname van de bedrijven TROTS, GUL en ArrangeGroup. De afgelopen jaren brachten we focus aan op onze dienstverlening met vier duidelijke specialismen. We lanceerden de labels HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Consultancy en HEYDAY Integrated. In combinatie met onze vernieuwde visie op de toekomst, zijn we klaar om ons te onderscheiden in de facilitaire markt én daarbuiten.

m-cta-banner-contact_background
12_HEYDAY_contact_
m-cta-banner-contact_background

Hoe kunnen
we je helpen?

Samen met jou brengen we unieke karakters tot leven en dromen binnen handbereik.