<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

01_HEYDAY_header_Overlay-1

Stage

Doe kennis en ervaring op met een stage bij HEYDAY

Volg je een opleiding in de richting van Facility Management of Hospitality en wil je kennis en ervaring opdoen bij een grote speler op deze gebieden? Of zoek je een organisatie waar je binnen de stafafdelingen mag werken aan interessante vraagstukken? Dan ben je bij HEYDAY aan het juiste adres. We staan bekend als verbinder en regisseur van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en hospitality met focus op mensen, innovatie en duurzaamheid. Onze missie? Mensen blij en gebouwen beter maken!

Placeholder
Placeholder

HEYDAY als stageplek.

Je kunt bij HEYDAY terecht voor een derde- en vierjaarsstage (zowel MBO als HBO). We koppelen je aan één van onze ruim 700 facilitaire of hospitality specialisten. Deze professionals werken elke dag voor uiteenlopende organisaties, van grote corporates en industriële organisaties tot het MKB. Onze organisatie biedt een mooie springplank als je je wilt specialiseren in één (of meer) van deze thema's. 
 
Bij HEYDAY kom je te werken in een transparante organisatie, met korte lijnen en volop keuzemogelijkheden. We geloven in de kracht van mensen, dus geven mensen de ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken en initiatieven te nemen. Je krijgt alle ruimte om te ontdekken waar je interesse ligt en om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. 
 
Veiligheid staat bij ons voorop. Waar mogelijk werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Als we wel op kantoor werkzaam zijn, houden wij ons aan de veiligheidsmaatregelen. 
m-cta-banner-contact_background
02_HEYDAY_contact_
m-cta-banner-contact_background

Kom jij ons versterken?

Samen met jou brengen we unieke karakters tot leven en dromen binnen handbereik.