<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Stage bij HEYDAY

Doe kennis en ervaring op met een stage bij HEYDAY

Volg je een opleiding in de richting van Facility Management en wil je kennis en ervaring opdoen bij een grote speler op het gebied van facility management? Of zoek je een organisatie waar je binnen de stafafdelingen mag werken aan interessante vraagstukken? Dan ben je bij HEYDAY aan het juiste adres. We staan bekend als verbinder en regisseur van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en/of huisvesting met focus op mensen, innovatie en duurzaamheid. Onze missie? Mensen blij en gebouwen beter maken!

De mogelijkheden

Je kunt bij HEYDAY terecht voor een derde- en vierjaarsstage. We koppelen je aan één van onze ruim 700 facilitair specialisten. Deze professionals werken elke dag voor uiteenlopende organisaties, van grote corporates en industriële organisaties tot het MKB. Onze organisatie biedt een mooie springplank als je je wilt specialiseren in één (of meer) van deze thema's. 

Kantoor_Sfeerbeeld_13-602x609
gesprekken-597x609

Wie wij zoeken?

  • Een ambitieuze HBO-student
  • Enthousiast en leergierig
  • Harde werkers en initiatiefnemers
  • Communicatief sterk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

  • Een interessante opdracht bij één van de grootste Facility Management organisaties van Nederland
  • Een gezellig team en een aanspreekpunt waar je op kan terugvallen voor advies en inhoudelijke kennis
  • Vrijheid: je werkt waar en wanneer jij dat zelf wilt
  • Een stagevergoeding van €350,00 bruto per maand
Gul-1C1A9228-597x609
Koffieautomaat-597x609

HEYDAY als stageplaats

Bij HEYDAY kom je te werken in een transparante organisatie, met korte lijnen en volop keuzemogelijkheden. We geloven in de kracht van mensen, dus geven mensen de ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken en initiatieven te nemen. Je krijgt alle ruimte om te ontdekken waar je interesse ligt en om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. 
 
Veiligheid staat bij ons voorop. Waar mogelijk werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Als we wel op kantoor werkzaam zijn, houden wij ons aan de veiligheidsmaatregelen. 

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij HEYDAY?

Of heb je vragen over een van de openstaande vacatures?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Solliciteer