<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Traineeship

Verklein de stap van studie naar werk met het traineeship van HEYDAY

Door een combinatie van werken, opleiding en persoonlijke begeleiding word je in 1,5 jaar tijd klaargestoomd tot interim professional / consultant. Je gaat in deze 1,5 jaar zelfstandig aan de slag bij één of meerdere opdrachtgevers van HEYDAY. Je start hierbij in rollen als servicedesk medewerker, project support of facility coördinator. Naast het opdoen van werkervaring staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

Enthousiast? Je kunt via deze link solliciteren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Wie zoeken wij?

Je bent maximaal 1,5 jaar geleden afgestudeerd en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je bent ambitieus, wilt laten zien wat je in huis hebt en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Je zoekt een frisse en innovatieve organisatie waar je je creativiteit kwijt kunt en houdt van uitdaging en afwisseling. Bovendien wil jij je verder ontwikkelen als professional binnen het facilitair vakgebied.

Herkenbaar? Dan is dit Traineeship iets voor jou!

Gul_1C1A9305-602x609

Programma van het Traineeship

Tijdens het Traineeship verzorgen wij jouw opleidingsprogramma, onder begeleiding van jouw eigen coach. Oprechte en persoonlijke aandacht staat hierin centraal. Na 1,5 jaar rond je het programma af en heb je jezelf nóg beter leren kennen, weet je nóg beter waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kwaliteiten maximaal kunt inzetten in je werk. 

Opleiding: Elke laatste vrijdag van de maand is er een Young Professional-dag waar alle Young professionals van HEYDAY samenkomen. Deze dag staat in het teken van ontwikkeling en opleiding, denk aan verandermanagement, stakeholdermanagement, effectief communiceren, je netwerk opbouwen en onderhouden, werkplekinrichting en facilitaire innovaties. Ook behaal je een Prince2-diploma.

Opdrachten: Vanaf het begin zul je één of meerdere uitdagende opdrachten uitvoeren bij de opdrachtgever of HEYDAY zelf. Je start in rollen als Servicedesk Medewerker, Project Support of Facility Coördinator.

Coaching: Eén keer per maand heb je een gesprek met jouw coach/manager om je ontwikkeling te bespreken. Naast deze vaste momenten kun je altijd bij hem terecht met alle soorten vragen die in jouw hoofd spelen. Jouw manager is hiërarchisch verantwoordelijk en jouw (eerste) aanspreekpunt als het om jouw opdracht gaat. Hij is een al lange tijd actief als consultant in de markt en kan je als geen ander van de juiste feedback voorzien!

Team-602x609

Wie ben jij?

  • Onlangs afgestudeerd (0 tot 1,5 jaar geleden) in de richting van Facility Management (HBO of WO).

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om voor je werk te reizen (je bent in bezit van een rijbewijs).

  • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en draagt ook bij aan de ontwikkelingen in het facilitaire werkveld.

  • Je bent sociaal; je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en voelt je snel op je gemak in een nieuwe omgeving.

  • Zelfstandig en pro-actief; Je kan goed omgaan met een hoge mate van zelfstandigheid en bent in staat om de juiste personen te benaderen die jou verder kunnen helpen bij het uitvoeren van je opdracht.

  • Je krijgt energie van variatie in opdrachten en omgevingen en denkt in kansen en mogelijkheden.

Wie zijn wij?

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen groeien, groeit de organisatie mee. Wij bieden onze klanten interim professionals en consultants, zowel allrounders als specialisten. Met ruim 18 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag. We geloven dat in een veilige, prettige en schone werkomgeving de basis van een fijne werkdag ligt.

Wat ons kenmerkt? We zijn een frisse en energieke organisatie, waar vernieuwing centraal staat. Met korte lijnen, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en veel ruimte voor eigen initiatieven.

Collage-2-597x609
Trap-597x609

Jouw plek binnen HEYDAY

Als Young Professional word je binnen HEYDAY onderdeel van de Business Unit ‘Expert en Data Services’ waar we met +/- 50 collega's dé experts zijn in de werkomgeving. We kiezen voor een brede positionering in de markt met een eigen kleur. Dit doen we in de vorm van project management, interim management en consultancy op basis van drie belangrijke thema’s:

  • Facilitaire data en technologie
  • Expertise op het gebied van huisvesting (inclusief vastgoed en workplace management)
  • Deskundige (facilitair management) capaciteit

Als trainee krijg je in de periode van 1,5 jaar de kans om jouw kennis binnen het FM vak te verbreden en heb je ervaring opgedaan in mooie opdrachten. Na 1,5 jaar ben jij er klaar voor om als Junior Consultant aan de slag te gaan en ontvang je een vaste aanstelling bij HEYDAY!

Wil je jezelf klaarstomen voor een carrière in facility management?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons traineeship.

Neem contact op