<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Traineeship

Verklein de stap van studie naar werk

Verklein de stap van studie naar werk met het Traineeship van HEYDAY. Je werkt in verschillende rollen, bijvoorbeeld op als Servicedesk Medewerker, Community Manager of Project Support en groeit snel door naar Junior Consultant of een andere interim rol. Daarna kies je een plek binnen HEYDAY of bij één van je opdrachtgevers waar jij het beste past.
 

Enthousiast?
Stuur dan je motivatie en CV via deze link. Wij ontvangen deze graag uiterlijk maandag 20 januari a.s.
Eerst nog vragen voordat je sollicitatie verstuurt? Neem dan contact op met Jolijn Kappenberg (Recruiter) op 06 13 92 47 72.

Wie zoeken wij?

Je bent net afgestudeerd en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je bent ambitieus, wilt laten zien wat je in huis hebt en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Je zoekt een frisse en innovatieve organisatie waar je je creativiteit kwijt kunt en houdt van uitdaging en afwisseling. Bovendien wil jij je verder ontwikkelen als professional binnen het facilitair vakgebied.

Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Gul_1C1A9305-602x609

Het programma

Tijdens het Traineeship verzorgen wij je opleiding en word je begeleid door een eigen coach. Oprechte en persoonlijke aandacht staat hierin centraal. We bieden volop ruimte voor eigen invulling van het programma, bijvoorbeeld een persoonlijk minor. Het traject duurt 1,5 jaar en is grofweg in twee delen opgebouwd. In de eerste periode van zes maanden laten we je kennismaken met HEYDAY en vice versa en in de tweede periode (12 maanden) doorloop je een inhoudelijk traject.


De eerste 6 maanden

De eerste periode heeft als belangrijkste focus HEYDAY en haar opdrachtgevers te leren kennen; wat doen we, hoe doen we het en waar staan we voor. De bedoeling is dat je op een uitdagende klus zit en daarnaast investeert in jezelf en in HEYDAY. Concreet houdt dit in:

  • Het leren kennen van de organisatie, collega’s en het werkveld
  • Elke maand samenkomen met de andere young professionals voor inhoudelijke sessies
  • Persoonlijke verdieping in de vorm van een coach

Vanaf het begin zul je een uitdagende opdracht krijgen en afsluitend aan dit eerste half jaar stel je samen met je coach leerdoelen op.


De volgende 12 maanden

In de maanden daarna ligt de focus vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en declarabiliteit. We besteden aandacht aan jouw opleiding en je houd je coach. Samen met hem of haar kun jij dieper ingaan op je leerdoelen om je als startende professional op weg te helpen.

Na het succesvol afronden van het programma heb je jezelf nóg beter leren kennen, je weet nóg beter waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kwaliteiten maximaal kunt inzetten in je werk. Op dat moment ben jij er klaar voor om als consultant aan de slag te gaan en garanderen we jou een vaste baan bij HEYDAY!

Team-602x609

Wie ben jij?

  • Net afgestudeerd aan de HBO (max. 1,5 jaar) in de richting van facility management, hogere hotelschool, vastgoed of (technische) bedrijfskunde
  • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om voor je werk te reizen
  • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en draagt ook bij aan de ontwikkelingen in het facilitair werkveld
  • Je bent sociaal; je werkt graag met anderen samen en kunt anderen motiveren, maar kan ook heel goed zelfstandig werken

 

Wie zijn wij?

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen groeien, groeit de organisatie mee. Wij bieden onze klanten interim professionals en consultants, zowel allrounders als specialisten. Met ruim 16 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag.

Wat ons kenmerkt? We zijn een frisse en energieke organisatie, waar vernieuwing centraal staat. Met korte lijnen, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en veel ruimte voor eigen initiatieven.

Collage-2-597x609

Wil je jezelf klaarstomen voor een carrière in facility management?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons traineeship.

Neem contact op