<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Traineeship

Verklein de stap van studie naar werk

Verklein de stap van studie naar werk met het Traineeship van HEYDAY. Je werkt in verschillende rollen, bijvoorbeeld op onze Servicedesk of als Facilitair Coördinator en groeit snel door naar Junior Consultant of een andere interim rol. Daarna kies je een plek binnen HEYDAY of bij één van je opdrachtgevers waar jij het beste past.
 

Op korte termijn start er geen nieuw Traineeship bij HEYDAY. Heb je interesse in het Traineeship? Laat ons dit weten via een open sollicitatie. Vermeld in je sollicitatie het Traineeship en we houden je op de hoogte wanneer er een nieuw Traineeship van start gaat.

Wie zoeken wij?

Je bent net afgestudeerd en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je bent ambitieus, wilt laten zien wat je in huis hebt en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Je zoekt een frisse en innovatieve organisatie waar je je creativiteit kwijt kunt en houdt van uitdaging en afwisseling. Bovendien wil jij je verder ontwikkelen als professional binnen het facilitair vakgebied.

Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Gul_1C1A9305-602x609

Het programma

Tijdens het Traineeship verzorgen wij je opleiding en word je begeleid door een eigen coach. Oprechte en persoonlijke aandacht staat hierin centraal. We bieden volop ruimte voor eigen invulling van het programma, bijvoorbeeld een persoonlijk minor. Het traject duurt 18 maanden en is uit twee delen opgebouwd. In de eerste periode van zes maanden laten we je kennismaken met HEYDAY en vice versa en in de tweede periode (12 maanden) doorloop je een inhoudelijk traject.


De eerste 6 maanden

De eerste periode heeft als belangrijkste focus HEYDAY en haar opdrachtgevers te leren kennen; wat doen we, hoe doen we het en waar staan we voor. De bedoeling is dat je op een uitdagende klus zit en daarnaast investeert in jezelf en in HEYDAY. Concreet houdt dit in:

 • Het leren kennen van de organisatie, collega’s en het werkveld
 • Elke maand samenkomen met de andere young professionals voor inhoudelijke sessies
 • Persoonlijke verdieping in de vorm van een coach
 • Het organiseren van een verwondersessie over je eerste indruk bij HEYDAY en je opdrachtgever

Vanaf het begin zul je een uitdagende opdracht krijgen en afsluitend aan dit eerste half jaar stel je samen met je coach leerdoelen op.


De volgende 12 maanden

In de maanden daarna ligt de focus vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling en declarabiliteit. We besteden aandacht aan jouw opleiding zoals onder andere Prince2, Nevi1 of Duurzame Bouwtechnieken.

Samen met de andere young professionals ga jij mogelijk ook een pro-deo casus uitvoeren. Je wordt hierbij natuurlijk ondersteund door een ervaren consultant.

Tijdens deze periode houd je ook je coach. Samen met hem kun jij dieper ingaan op je leerdoelen om je als startende professional op weg te helpen.

TROTS-2208-Trots-5288-597x609

Wie ben jij?

 • Je bent afgestudeerd aan het HBO (maximaal 2 jaar) in de richting van facility management, hogere hotelschool of (technische) bedrijfskunde.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent resultaatgericht.
 • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om voor je werk te reizen.
 • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en draagt bij aan de ontwikkelingen in het facilitair werkveld.
 • Je bent een verbinder en kan anderen motiveren.
 • Je bent sociaal, een denker én doener en werkt graag in teamverband.
 • Je hebt een duidelijke mening, lef, leergierig en bent flexibel

 

Wie zijn wij?

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen groeien, groeit de organisatie mee. Wij bieden onze klanten interim professionals en consultants, zowel allrounders als specialisten. Met ruim 16 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag.

Wat ons kenmerkt? We zijn een frisse en energieke organisatie, waar vernieuwing centraal staat. Met korte lijnen, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en veel ruimte voor eigen initiatieven.

Collage-2-597x609

Wil je jezelf klaarstomen voor een carrière in facility management?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons traineeship.

Neem contact op