<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
logo facility games-07

Ontdek de wereld van FM met de HEYDAY Facility Game

Wil jij de wereld van Facility Management op een leuke manier ontdekken? Je kennis op het gebied van FM in de praktijk te vergroten en als winnaar uit de bus te komen? Speel dan de 1,5 uur durende HEYDAY Facility Game.

In een real-life kantooromgeving maak jij kennis met diverse gebouw- en dienstverleningsaspecten van het vakgebied. Op pad met je facility coins en device ga je op zoek naar de juiste klimaatinstallatie, beoordeel je de conditie, meet je de luchtkwaliteit, zoek je de onveilige situatie, meld je een storing af in je FMIS, ontmoet je een klagende, onderhandel je met je leverancier en heb je werkoverleg met je team. 

Terwijl je speelt staat je facilitaire zintuig aan, los je challenges op en komen er onverwachte situaties op je pad. Zo maar een greep uit de vele aspecten van de facility game. 

See you next game?

HEY, let's play!

Waar?
Je speelt de Facility Game in ons Facility Lab in Den Bosch. In een real-life kantooromgeving maak jij kennis met diverse gebouw- endienstverleningsaspecten van het vakgebied. 

Wie? 
De Facility Game is bedoeld voor iedereen die kennis wilt maken met het FM vakgebied of hier al affiniteit mee heeft. In kleine teams ga je de strijd tegen elkaar aan met als ultieme doel: het behalen van de Facility Game Award!

1303 update (2)