<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Directieversteviging binnen HEYDAY

Terug naar blog overzicht

Mooie ontwikkelingen binnen het HEYDAY Leadership Team. Per direct is Roland van Herk benoemd tot Algemeen Directeur. Hij neemt hiermee de leiding om HEYDAY verder te brengen vanuit de ingezette visie en strategie. Voor nu en in de toekomst. Met de nieuwe aanstelling van Roland komt zijn voormalige functie als Operationeel Directeur vrij. Per 1 mei 2024 gaat Hans Thijssen, Manager Business Support, deze rol vervullen en doet hij daarmee zijn intrede in het directieteam van HEYDAY. Met de wisselingen bouwt HEYDAY verder aan een slim, solide en duurzame bedrijfsvoering.

Lees hier meer over de directieversteviging binnen het HEYDAY Leadership Team.

Roland van Herk benoemd tot Algemeen Directeur
Roland van Herk is per direct aangesteld als Algemeen Directeur van HEYDAY. Naast zijn voormalige rol als Operationeel Directeur heeft Roland zijn nieuwe functie sinds vorig jaar juni al deels op interimbasis vervuld, maar doet dat vanaf nu met volle aandacht en focus.  

“Ik kijk er enorm naar uit om vanaf nu officieel leiding te geven aan deze prachtige club mensen. Ik merk dat iedereen graag met een gezonde dosis bevlogenheid vooruit wil. Met de ingeslagen visie, missie, strategie en cultuurwaarden zijn we al een heel eind op de goede weg. In mijn ogen zijn alle componenten aanwezig voor een volgende stap welke ik graag samen met onze collega’s en klanten ga zetten.”- Roland van Herk. 

Hans Thijssen benoemd tot Operationeel Directeur 
De rol van Operationeel Directeur wordt per 1 mei 2024 ingevuld door HEYDAY-collega Hans Thijssen. Daarmee maakt hij de stap van Manager Business Support naar het directieteam. Hans is een ervaren collega die veel weet van management, operaties en het ondersteunen van onze bedrijfsactiviteiten. Zijn intrede in het directieteam is een grote verrijking.  

“Als ervaren HEYDAY’er loop ik al ruim 20 jaar mee in allerlei verschillende rollen. Het is altijd mijn persoonlijke drijfveer geweest om HEYDAY als team en als organisatie telkens een stap verder te brengen. Ik geloof sterk in de kracht van verbetering en innovatie. In mijn nieuwe rol wil ik daar nog meer op inzetten. Dit betekent het borgen van het goede en verbeteren waar we kansen zien, maar ook het aangaan van uitdagingen en het zoeken naar nieuwe manieren om te blijven groeien.” - Hans Thijssen.

HansThijssen
Picture of Anne Roos Elliott

19-04-2024

Brand Specialist