<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Eerste editie ADG Football Tournament groot succes!

Terug naar blog overzicht

Altijd al een balletje willen trappen in een professioneel voetbalstadion? Voor dertien teams van verschillende ADG-bedrijven werd deze droom afgelopen vrijdag werkelijkheid, waaronder HEYDAY. 

Tijdens de eerste editie van het ADG Football Tournament streden teams van HEYDAY Facility Management, Asito, ADG, The Maintenance Company en Ziezodan om de felbegeerde ADG-wisseltrofee. Na een spannende poule- en knock-out fase kwam team Asito 4800/4170 als winnaar uit de bus op Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo. Voelt toch bijna als promotie naar de Eredivisie!

Via deze weg willen we onze collega Luuk Verhoeven in het zonnetje zetten: als initiator en drijvende kracht achter de organisatie heeft hij, samen met de rest van het HEYDAY-organisatieteam: Kars van den Heuvel, Calijn Rinia- de Wit, Geert Boer, Lisa Hagoort, Bryan van Daalen de Jel, Ezra Mes en Erik-Jan Lindenberg van Asito, een geweldig toernooi neergezet. Ook dank aan alle spelers, scheidsrechters, supporters en onze toppers - Petra de West, Joyce van Aken en Yaëla Kersten - van HEYDAY Hospitality die iedereen gastvrij hebben ontvangen. Hartelijk bedankt!

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Bekijk hier alle foto’s door onze huisfotograaf Michèle Giebing.

ADGvoetbal-32
Picture of Lisa Hagoort

08-06-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY