<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Remko Stolk verlaat HEYDAY.

Terug naar blog overzicht

Remko Stolk verlaat HEYDAY per 1 augustus. Hij gaat aan de slag als directeur bij Olympia, een grote uitzender. Dit betekent voor Remko een terugkeer in de branche waarin hij lang met veel plezier gewerkt heeft. Remko heeft als algemeen directeur HEYDAY ruim twee jaar geleid en de organisatie de nieuwe impuls gegeven die nodig is om klanten en de markt met een onderscheidend profiel en kwalitatieve dienstverlening te bedienen.

De koers die is ingezet voor de komende jaren zet het directieteam van HEYDAY voort; focus op onze mensen, een organisatie waar je trots op bent en zo samen groei realiseren. Remko: “Het voelt dubbel om te vertrekken, maar de mooie stappen die HEYDAY wil zetten zijn gerealiseerd of in gang gezet. Ik kijk met trots naar een organisatie vol mooie mensen met elk een unieke bijdrage en laat HEYDAY met een gerust hart achter om samen de toekomst te veroveren.”


 

Tot 1 augustus blijft Remko actief, hij neemt de tijd om zijn taken over te dragen aan het directieteam. We bedanken Remko voor de belangrijke stappen die hij met HEYDAY heeft gezet en wensen hem alle succes en plezier bij Olympia!



HEYDAY_integrated33
Picture of Anne Roos Elliott

02-06-2023

Brand Specialist