<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Partnerschap HEYDAY & Facilitor: win-win relatie voor beide partijen.

Terug naar blog overzicht

Facility management specialist HEYDAY werkt al sinds 2014 met Facilitor. In veel relaties loopt het na zo veel jaren lang niet altijd meer even soepel. Hoe anders is dat tussen HEYDAY en Facilitor. Sander Vogels, Information Systems Analyst bij HEYDAY, en Jos Migo, Consultant bij Facilitor, vertellen wat hun samenwerking bijzonder en succesvol maakt. Voor beide partijen.

Als je het heel sec bekijkt, is Facilitor ‘gewoon’ de leverancier van een FMIS dat HEYDAY dagelijks gebruikt als primair systeem voor facility management bij klanten. En daar zit volgens Sander Vogels nou precies de crux. “Facilitor is geen gewone leverancier. Het is een partner die met ons meedenkt en in de huid van HEYDAY kruipt.”

Half woord

Een groot verschil met andere FMIS-partijen waarmee Sander in vorige banen samenwerkte, is dat Facilitor werkt met vaste consultants. “Facilitor is heel benaderbaar. In al die jaren hebben we ons FMIS ingericht met veel specifieke functionaliteit. De helpdesk werkt prima voor basisvragen, maar het is heel prettig dat we voor diepgaandere vragen rechtstreeks bij onze consultant, Jos dus, terecht kunnen. Hij kent onze business door en door en heeft aan een half woord genoeg om ons verder te helpen.”

Gezond kritisch

“Wat alle medewerkers bij Facilitor kenmerkt is dat ze actief meedenken met de klant. Dat herken ik absoluut in Jos”, gaat Sander verder. “Als ik een aanpassing voorstel in de software of het functioneel beheer, neemt hij dat nooit klakkeloos aan, hoe logisch het voor ons ook lijkt. Hij stelt altijd vragen om te toetsen of legt verbanden naar eerdere of andere situaties. Vindt hij het geen goed idee? Dan zegt hij dat eerlijk en legt hij uit waarom. Gezond kritisch noem ik dat. Precies wat je zoekt in een samenwerking: dat je kunt sparren, overleggen en samen verder komt.”

Win-win

Sparren en overleggen komt voor Jos Migo zeker tot uiting in het samen ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. “Bij Facilitor zijn we continu bezig om ons facilitair managementsysteem nog beter aan te laten sluiten bij het dagelijks werk van onze klanten. HEYDAY is met hun grote, diverse klantenbestand bij uitstek specialist in facilitair management. Vanuit hun klantwensen draagt Sander de leukste cases bij ons aan. Doordat we samen nadenken, overleggen en werken aan de wensen van hun klanten, verbetert onze software ook voor onze andere klanten. Dat levert een win-win op voor iedereen.”

Facilitor is een partner die in de huid van HEYDAY kruipt

Partnerschap is...

Wat typeert nu voor beiden het partnerschap en de samenwerking tussen HEYDAY en Facilitor? Voor Sander zit dat vooral in flexibiliteit en verantwoordelijkheid. “Als consultant beweegt Jos altijd met ons mee om samen een doel te bereiken. Ook als het soms wat stroever loopt, neemt hij heel bewust de verantwoordelijkheid om de boel weer vlot te trekken.” Net als Sander, ziet Jos een gezamenlijk doel als een belangrijk kenmerk. “Na zoveel jaren intensieve samenwerking spreken we dezelfde taal en willen we hetzelfde bereiken. Meer nog dan partners, werken we samen als collega’s. Dat is echt bijzonder.”

Meer nog dan partners, werken we samen als collega’s

Succes

En dan blijft er nog een prangende vraag over: draagt de samenwerking met Facilitor bij aan het succes van HEYDAY? Een volmondig ‘ja’ is daarop het antwoord van Sander. “Facilitor is een intrinsiek onderdeel van onze bedrijfsvoering. Een goed werkend FMIS draagt daarom zeker bij aan het succes van ons bedrijf en dat van onze klanten. Door de nauwe samenwerking al zo veel jaren lijkt het wel voor ons gemaakt. Facilitor zit in ons DNA en dat zal niet zo maar veranderen.”

Door: Monique van Deursen; Komm’A Communicatie, juli 2023

HEYDAY_integrated20
Picture of Lisa Hagoort

07-07-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY