<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Coöperatie Menzis kiest voor HEYDAY Integrated.

Terug naar blog overzicht

Coöperatie Menzis en HEYDAY Integrated gaan samenwerken op het gebied van facilitair management. Per 1 mei is HEYDAY verantwoordelijk voor alle operationele facilitaire diensten bij Menzis. Samen focussen we ons op flexibiliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Menzis is als organisatie steeds kleiner geworden door efficiënter werken, meer digitaal contact met verzekerden en hybride werken. Daarom wordt veel minder kantoorruimte gebruikt, die flexibeler ingezet moet kunnen worden. HEYDAY en Menzis gaan hier invulling aan geven en dat geldt ook voor de ambities op het gebied van duurzaamheid.

HEYDAY heeft door de samenwerking met een groot aantal opdrachtgevers veel expertise en ervaring in huis als het gaat om het bieden van een integrale dienstverlening en de ontwikkeling daarvan, binnen een veranderende samenleving. Daarmee gaat HEYDAY voor Menzis de partner zijn die ontzorgt, zodat Menzis zich volledig kan inzetten voor de zorg en gezondheid van mensen.

Nieuwsgierig wat HEYDAY voor jouw organisatie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

facilitair advies

Welkom bij HEYDAY ballon
Picture of Lisa Hagoort

20-03-2024

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY