<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Management Solutions Specialist bij HEYDAY: “Ik begeleid implementaties en stimuleer innovatie”

Terug naar blog overzicht

“Toen ik bij HEYDAY kwam werken, had ik geen idee wat facility management precies is. Mijn leidinggevende zei ook: ‘Max, verwacht niet dat je binnen anderhalf jaar jouw werk begrijpt’. Ik wilde graag langdurige projecten managen en zag meteen dat ik hier heel veel kan leren. Nu begeleid ik implementaties bij nieuwe klanten en ben ik continu bezig met hoe zaken of processen anders of beter kunnen.”

Onlangs vierde Max de Kinderen zijn driejarig jubileum bij HEYDAY. Als Management Solutions Specialist voelt hij zich een kind in een snoepwinkel. “Ik breng de verschillende interne afdelingen van HEYDAY samen om de best passende oplossing voor de klant én HEYDAY te bieden.”

Wat doe je bij HEYDAY?

“Het is op een verjaardag altijd een uitdaging om uit te leggen wat ik voor werk doe. In het kort: we nemen als HEYDAY de facilitaire dienstverlening van onze klanten over, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Zodra we een nieuwe klant verwelkomen, kom ik of één van mijn collega’s van de afdeling Management Solutions om de hoek kijken. Ik zorg ervoor dat alle processen en systemen worden ingeregeld, zodat onze dienstverlening van start kan en let erop dat het een sluitend geheel is. Denk hierbij aan het inrichten van een Facilitair Management Informatie Systeem, maar ook aan de financiële afhandeling van alle orders en diensten.”

Hoe heb je HEYDAY leren kennen?

“Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en vind het interessant hoe je mensen mee kunt nemen om samen een doel te bereiken. Daarom ben ik eerst gaan werken als verzuimconsultant. In dit werk sta je in contact met verschillende mensen die verschillende redenen hebben om zich ziek te melden. Ik heb geleerd echt naar iemand te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen. Super leerzaam, maar al snel ontdekte ik de behoefte om langdurige projecten te managen. Ik kwam na grondig zoeken een vacature van HEYDAY tegen en ging aan op de toenmalige slogan; ‘wij maken mensen blij en gebouwen beter’. Ook las ik in de vacature dat je als Management Solutions Specialist de juiste specialisten samenbrengt om een doel te bereiken, namelijk de best passende oplossing. Precies wat ik wil leren!”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Facilitaire dienstverlening is altijd maatwerk. Bij elke implementatie kom ik weer nieuwe dingen tegen. Ik houd van die spanning en zoek graag uitdaging op. Ik werk veel samen met mijn collega’s Hans Thijssen en Monique Vossen, zij brengen mij de fijne kneepjes van het vak bij. Hans is mijn leidinggevende die mij bij de start waarschuwde en zei: ‘verwacht niet dat je binnen anderhalf jaar je werk snapt’. Dat is toch te gek! Binnen HEYDAY kan bovendien ontzettend veel, we hebben een mooie club met fijne mensen bij elkaar. Ik ben van nature een enthousiast persoon met veel ideeën, waar hier alle ruimte voor is. Ik zeg wat ik denk en dat kan hier ook.”

Waar krijg je energie van?

“Onze klanten besteden hun facilitaire dienstverlening aan ons uit omdat wij specialist zijn in ons vakgebied. Het is aan ons om continu op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de markt en best practises te delen. We hebben accountteams door het hele land en wat bij opdrachtgever X werkt, kan ook voor klant Y een goede oplossing zijn. Vanuit onze afdeling stimuleren we innovatie en hebben we HEYDAY’s Innovatieplatform opgericht. We brengen vanuit de verschillende accounts collega’s samen om elkaar te inspireren. Daarnaast houden we ons ook bezig met performance management. Ik vind het leuk om te kijken hoe zaken anders of beter kunnen. En aangezien ik nog niet zo lang in dit vakgebied actief ben, breng ik vaak verfrissende ideeën met me mee.”

Wil je ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier onze vacatures.

Lewiens_Proj-HeydayPortretten2023__0313_v2
Picture of Lisa Hagoort

21-06-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY