<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Facility Manager bij HEYDAY: "Kom jij ons team in Bergen op Zoom versterken?"

Terug naar blog overzicht

Veel mensen verwachten mij niet op een industriële site, maar ik heb het hier enorm naar mijn zin. Er liggen veel kansen, maar je moet wel met een goed verhaal komen. Dat vind ik uitdagend. 

Annemarth Hagestein is ruim vijf jaar werkzaam bij HEYDAY, waar ze startte als Facilitair Coördinator en later doorgroeide tot Facility Manager. Ze stuurt alle facilitaire soft services aan op een petrochemische site in Bergen op Zoom. “En het mooie is: we zoeken een nieuwe collega!” 

Wat doe je bij HEYDAY? 

“Als Facility Manager ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen locatie in Bergen op Zoom, vanaf mijn woonplaats Rotterdam slechts een klein stukje rijden. De site bestaat uit verschillende fabrieken, laboratoria en een aantal kantoorpanden. In totaal gaat het om 19 gebouwen. Er is hier altijd wat te doen, want de fabrieken draaien 24/7 door. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat de site een fijne plek is om te werken. We sturen alle leveranciers op locatie aan en kijken continu naar wat er beter kan. Belangrijke speerpunten in onze samenwerking met de opdrachtgever zijn onder meer veiligheid en duurzaamheid.”  

Wat maakt je werk zo leuk? 

“Vooral de afwisseling in mijn werk en het schakelen met meerdere partijen. We brengen de verschillende dienstverleners op de site samen en stemmen alle diensten en werkzaamheden nauw op elkaar af. Door de omvang van de site zitten veel dienstverleners hier met een vast team op locatie, dat schakelt snel en fijn. Ik vind daarnaast het uitwisselen van kennis en ervaringen erg belangrijk, daar is veel ruimte voor. Om continu op de hoogte te blijven van alle trends, ontwikkelingen en mogelijkheden nemen we regelmatig een kijkje op andere locaties van HEYDAY of bij onze leveranciers. En een collega uit mijn team is lid van HEYDAY’s Innovatiegroep.” 

Hoe ziet jouw team eruit? 

“Mijn team bestaat op dit moment uit, naast mijzelf, een Facilitair Coördinator en een Servicedeskmedewerker. We zijn onderdeel van een groter team voor deze klant, die meerdere locaties in Nederland en België heeft. En het mooie is: we zoeken een nieuwe collega voor onze locatie! Het gaat om een rol als Facilitair Coördinator. Onze nieuwe collega wordt operationeel verantwoordelijk voor een deel van de dienstverlening hier op de site. Je voert gesprekken met leveranciers, gaat op zoek naar innovaties of verbeteringen in onze dienstverlening en je hebt veel klantcontact. Je kunt daarbij denken aan het coördineren van diensten als de schoonmaak, beveiliging, handymandiensten en de vending- en koffieautomaten.”  

Wie past er in jullie team? 

“Iemand die graag in een nauw en betrokken team werkt, maar ook goed zelfstandig kan werken. Ik vind proactiviteit belangrijk, eigen ideeën en initiatieven worden zeer gewaardeerd! Bij onze klant zitten we nu in een fase waarin we echt flinke stappen aan het maken zijn. Een beetje spontaniteit kan zeker geen kwaad: ook aan de relatie met onze eindgebruikers zijn we flink aan het bouwen. ” 

Wat is voor jou typisch HEYDAY? 

“Onze organisatie bestaat uit 700 specialisten op het gebied van facility management, de werkomgeving, huisvesting en hospitality. Er zijn enorm veel kansen om je te ontwikkelen. Zelf ben ik vijfeneenhalf jaar geleden bij HEYDAY gestart als Facilitair Coördinator. Inmiddels heb ik voor verschillende opdrachtgevers gewerkt en dus flink wat ervaring opgebouwd en veel over mijzelf geleerd. Veel mensen verwachten mij niet op een industriële site, maar ik heb het hier enorm naar mijn zin. Het is een ontzettend leuke klant om voor te werken. Er liggen bovendien veel kansen, maar je moet wel met een goed verhaal komen. Dat vind ik uitdagend.” 

Wil jij ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier de vacature. 

HEYDAY_integrated_industrie-26
Picture of Lisa Hagoort

17-01-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY