<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Community
management

Community management zorgt voor verbinding

Community management zorgt voor verbinding. Het draait om het creëren van een omgeving waar verschillende doelgroepen met elkaar in contact komen. Wanneer mensen zich prettig voelen in een omgeving en de community, zullen ze niet snel ergens anders gaan werken of hun huurcontract opzeggen. In deze tijd van digitalisering en individualisering maakt het sociale aspect een pand of organisatie aantrekkelijker.

Community management volgens HEYDAY

Community management is maatwerk. Geen standaard formule, maar een plan op maat. Of het nu een campus, industriële site, multi-tenant gebouw of kantooromgeving betreft. Elke community is uniek, met eigen wensen, behoeften en gemeenschappelijke delers.

Denk goed na over zaken als:

  • Wie gaat er gebruik maken van het pand?
  • Wie gaat gebruik maken van het aanbod aan services?
  • Welke wensen en behoeften zijn er?
Zonder deze informatie is het haast onmogelijk om een goede vertaalslag te maken van tekentafel naar praktijk, waardoor het lastig is om aan verwachtingen te voldoen. Dit ondervang je door de dienstverlener — die verstand heeft van dit soort zaken — te betrekken in het begin van het proces. 
 

Het is haast onmogelijk om van te voren precies in te vullen wat wel en wat vooral ook niet gaat werken. Dit is een kwestie van proberen én doen. Slaat iets niet aan? Dan weet je dat je een andere weg in moet slaan. 

Werkplek-602x609

Hoe HEYDAY kan helpen

HEYDAY heeft jarenlange ervaring in het achterhalen van wensen en behoeften van gasten, klanten en medewerkers en dit te vertalen naar toepasbare community concepten. We kunnen je onder meer helpen met:

  • Vormgeven, implementeren en exploiteren van community management en serviceconcepten of organiseren van events
  • Het inrichten of optimaliseren van de facilitaire organisatie of dienstverlening vanuit een community gedachte
  • Het onderzoeken van klant- en medewerkerstevredenheid en achterhalen van wensen en behoeften van gebruikers
  • Slim omgaan met en het benutten van informatiemanagementsystemen en data
  • Het bieden van (tijdelijke) ondersteuning voor community dienstverlening, denk aan community managers of hosts
A3A2525-597x609

Versterk je community met community management

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? De specialisten van HEYDAY helpen graag bij het vormgeven van community management of bieden tijdelijke ondersteuning. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ontvang advies