<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Receptie
uitbesteden

We geven jouw bezoekers en medewerkers een goed gevoel

Onze receptiemedewerkers zetten zich elke dag in om mensen blij te maken op de werkvloer. Dat maakt HEYDAY dé geschikte partner voor het outsourcen van ontvangst services. Je kunt met een gerust hart de receptie, gastvrouwen, hospitality services of telefoondiensten aan ons uitbesteden. Voor 100% bezetting, kwalitatief hoogwaardig, hostmanship en teamleden die passen binnen jouw organisatiecultuur en naadloze aansluiting op het kernproces ben je bij HEYDAY aan het juiste adres.

Verlengstuk van jouw organisatie

Ben je op zoek naar een ervaren facilitaire partner die kan optreden als verlengstuk van jouw organisatie? Dan gaan we graag met je in gespek. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en groot-MKB.

We zijn dé facilitaire partner die de nadruk legt op hospitality binnen jouw dienstverlening. We zoeken actief naar verbinding binnen het facilitaire werkveld. Dit doen we in co-creatie met onze opdrachtgevers om te komen tot de meest uliteme vorm van dienstverlening. Met als doel: één team, één taak, één uitstraling.

Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van medewerkers en gasten. Zo dragen we bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving.

Gul-1C1A9283-597x609

De voordelen van het uitbesteden van de receptie

Heb je interesse in het uitbesteden van receptiediensten? We zetten graag de voordelen voor je op een rij.

Volledige ontzorging: Als opdrachtgever vervul je alleen de regierol, wij regelen de rest. Dit betekent dat jij je volledig kunt focussen op het kernproces.

Gegarandeerd bezetting: Je bent verzekerd van professionele en gemotiveerde medewerkers. Geen gedoe meer om het rooster rond te krijgen.

Geen onverziene kosten: Bijvoorbeeld door ziekte of verlof. Veranderingen binnen de organisatie kunnen direct doorgevoerd of opgevangen worden.
Een partner die met je meedenkt: We hebben de One FM-gedachte omarmt. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat onze medewerkers op locatie samenwerken als één team. Zo verzorgen we jouw medewerkers en gasten de ultieme gastvrijheidsbeleving.
Gul-1C1A9487-597x609-1

Welk concept voor de receptiedienst past bij jouw organisatie?

Als je de receptiedienst laat invullen door HEYDAY ben je verzekerd van medewerkers die verwachtingen overtreffen. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor een combinatie van de traditionele receptie en gastvrouwen.

We geven graag advies over welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

 

 

 

 

 

Een maximale gastbeleving creëren?

Wil je meer weten over hoe het uitbesteden van de receptie uw organisatie vooruit kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op