<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Receptie
uitbesteden

We geven jouw bezoekers en medewerkers een goed gevoel

Onze receptiemedewerkers zetten zich elke dag in om mensen blij te maken op de werkvloer. Dat maakt HEYDAY dé geschikte partner voor het outsourcen van ontvangst services. Je kunt met een gerust hart de receptie, gastvrouwen, hospitality services of telefoondiensten aan ons uitbesteden. Voor 100% bezetting, kwalitatief hoogwaardig, hostmanship en teamleden die passen binnen jouw organisatiecultuur en naadloze aansluiting op het kernproces ben je bij HEYDAY aan het juiste adres.

Verlengstuk van jouw organisatie

Ben je op zoek naar een ervaren facilitaire partner die kan optreden als verlengstuk van jouw organisatie? Dan gaan we graag met je in gespek. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en groot-MKB.

We zijn dé facilitaire partner die de nadruk legt op hospitality binnen jouw dienstverlening. We zoeken actief naar verbinding binnen het facilitaire werkveld. Dit doen we in co-creatie met onze opdrachtgevers om te komen tot de meest uliteme vorm van dienstverlening. Met als doel: één team, één taak, één uitstraling.

Gul-1C1A9283-597x609

De voordelen van het uitbesteden van de receptie

Heb je interesse in het uitbesteden van receptiediensten? We zetten graag de voordelen voor je op een rij.

Volledige ontzorging: Als opdrachtgever vervul je alleen de regierol, wij regelen de rest. Dit betekent dat jij je volledig kunt focussen op het kernproces.

Gegarandeerd bezetting: Je bent verzekerd van professionele en gemotiveerde medewerkers. Geen gedoe meer om het rooster rond te krijgen.

Geen onverziene kosten: Bijvoorbeeld door ziekte of verlof. Veranderingen binnen de organisatie kunnen direct doorgevoerd of opgevangen worden.
Een partner die met je meedenkt: We hebben de One FM-gedachte omarmt. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat onze medewerkers op locatie samenwerken als één team. Zo verzorgen we jouw medewerkers en gasten de ultieme gastvrijheidsbeleving.
Gul-1C1A9487-597x609-1

Inrichten Guest Journey

Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van medewerkers en gasten. Zo dragen we bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving.

De opzet in onze guest journey gaat uit van vaste profielen en vaste handelingen om voor een passend aanbod te zorgen. Niet alles is standaard natuurlijk, de gastvrouw voegt vanuit eigen kracht en leiderschap haar personal touch aan de beleving van de gast toe. Hoe zij dit invullen komt vanuit henzelf, dat kan met humor, zorgzaamheid, een compliment, etc.

Deze insteek maakt elk bezoek uniek en herkenbaar voor jouw organisatie. Wij trainen en coachen onze gastvrouwen on-the-job en geven hen tools en trucs binnen de eigen werkomgeving om de dienstverlening nog verder te optimaliseren en verrassend te houden. Daarnaast kunnen onze hospitality experts kijken naar andere onderdelen van de journey zoals: gebouw, huisvesting, meubilair, huismeesterdiensten, vergaderzalen, klimaat, en algehele beleving.

 

Welk concept voor de receptiedienst past bij jouw organisatie?

Als je de receptiedienst laat invullen door HEYDAY ben je verzekerd van medewerkers die verwachtingen overtreffen. Bij veel van onze opdrachtgevers, verzorgen we meerdere facilitaire diensten, zodat gastvrijheid in alle aspecten van de dienstverlening doorklinkt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er één team staat, met één taak.

Operationele diensten die wij onder andere leveren aan opdrachtgevers in combinatie met de receptie zijn:

  • Huismeesterdiensten
  • Hospitality services
  • Facilitaire servicedesk
  • Management coördinatie

Wil je advies of tijdelijke inzet van een facility professional binnen jouw organisatie, dan kan dit middels detachering of in de vorm van een project. Daarnaast hebben beschikken we over specialisten die je kunnen bijstaan in: employee support management, workplace management, inrichting, beleid en projectmanagement.

GUL_1C1A9554-597x609

Een maximale gastbeleving creëren?

Wil je meer weten over hoe het uitbesteden van de receptie uw organisatie vooruit kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op