<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Receptiediensten


Een warm onthaal en complete beleving met onze receptiediensten

Onze mensen van receptie services zetten zich elke dag in om medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Dat is prettig binnenkomen! Gebouwen zijn steeds meer ontmoetingsplekken en flexwerken steeds vaker de norm. Dit vraagt om een nieuwe benadering van receptiediensten om mensen te ontvangen en te ondersteunen in hun werk. Dit maakt HEYDAY dé geschikte partner voor het outsourcen van ontvangst services.

Receptiediensten met oog voor jouw organisatie

Door jarenlange ervaring hebben wij een goed oog voor de dynamiek van succesvolle teams. Als betrokken partner selecteren we receptiemedewerkers die de uitstraling en beleving van de organisatie versterken. Een professionele organisatie heeft deskundige facilitaire medewerkers op de voor- en achtergrond paraat. Onze mensen van receptie services brengen en houden je dienstverlening op het hoogste niveau. Ze staan elke dag op om medewerkers en gasten optimaal te ondersteunen én een goed gevoel te geven.

HEYDAY biedt naast de traditionele receptiedienst, waarbij vriendelijke receptionistes gasten een warm welkom geven, ook intensievere vormen van ontvangst. Hebben je gasten behoefte aan meer begeleiding? We verlenen ook receptiediensten waarbij onze gastvrouwen en -heren flexibel inspringen in elke situatie. Op basis van de guest journey bepalen we samen de gewenste beleving. Ons recruitment team selecteert op basis van de competenties en uitstraling van jouw organisatie de juiste kandidaat voor de functie.

Receptiediensten
HKU_Mockup_Voorkant boekje

Hoe HKU verzekerd is van 100% bezetting op receptiediensten

Ontdek hoe uitbesteding flexibiliteit en zekerheid in huis haalt

Download de case study
Receptiediensten

Een eerste indruk maak je binnen een paar seconden

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Een goede klantervaring wordt mede bepaalt door een warm onthaal met goede receptiediensten. Ultieme gastvrijheidsbeleving is de kunst van het overtreffen van verwachtingen. Oog voor detail, omdat juist de kleine onverwachte zaken blijven hangen in de herinnering en de beleving van medewerkers en gasten. Zo dragen we bij aan een unieke en gastvrije (werk)omgeving.

Ben je op zoek naar een tijdelijke of langdurige professionele oplossing voor een receptievraagstuk? Dan kun je ervoor kiezen om via HEYDAY een receptiemedewerker, gastvrouw of office assistant in te huren. 

Jouw receptie is bij HEYDAY in goede handen:

  • Optimale bezettingsgraad en daarmee continuïteit in gastvrijheid
  • Goed opgeleide mensen passend bij de sfeer van de organisatie
  • Kwaliteitsverbetering van de dienstverlening

Bezorg al je gasten en medewerkers een welkom gevoel

Geef al je gasten een warm welkom door het uitbesteden van receptiediensten. 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op