<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Receptiediensten


Een warm onthaal en complete beleving met onze receptiediensten

Onze mensen van receptie services zetten zich elke dag 100% in om medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Dat is prettig binnenkomen! Gebouwen zijn steeds meer ontmoetingsplekken. Flexwerken steeds vaker de norm. Dit vraagt om een nieuwe benadering van receptiediensten om mensen te ontvangen en te ondersteunen in hun werk.

Receptiediensten met oog voor jouw teams

We hebben door jarenlange ervaring een goed oog voor de dynamiek van succesvolle teams. Als betrokken partner selecteren we medewerkers die de uitstraling en beleving van de organisatie versterken. Een professionele organisatie heeft deskundige facilitaire medewerkers de voor- en achtergrond paraat. Onze mensen van receptie services brengen en houden uw dienstverlening op het hoogste niveau. Ze staan elke dag op om medewerkers en gasten optimaal te ondersteunen én een goed gevoel te geven.

HEYDAY biedt naast de traditionele receptiedienst, waarbij vriendelijke receptionistes gasten een warm welkom geven, ook intensievere vormen van ontvangst. Hebben je gasten behoefte aan meer begeleiding? We bieden ook receptiediensten waarbij onze gastvrouwen en -heren flexibel inspringen op elke situatie. Is het belangrijk om naast een aangename sfeer ook oog te houden voor de veiligheid in het gebouw? Dan raden we onze security hosts aan.

Receptiediensten
Receptiediensten

De eerste indruk maak je binnen een paar seconden

Ook als organisatie heb je maar een paar seconden voor die belangrijke eerste indruk. Een warm onthaal met goede receptiediensten bepaalt mede een goede klantervaring. Op basis van de guest journey bepalen we samen de gewenste beleving. Onze receptionisten, telefonisten en gastvrouwen en -heren van receptie services zetten zich 100% in om elke klant verder te helpen binnen de organisatie.

Het ontvangst is bij HEYDAY in goede handen:

  • Optimale bezettingsgraad, continuïteit in gastvrijheid
  • Goed opgeleide mensen passend bij de sfeer van de organisatie
  • Kwaliteitsverbetering van de dienstverlening
 
 
 
 
 
 
 
 

Bezorg al je gasten een welkom gevoel

Wil je meer weten over hoe we kunnen helpen met onze receptiediensten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op