<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Hostmanship

Ons hostmanship is de excellente basis van je hele dienstverlening

Als facilitair dienstverlener zit service bieden in ons bloed. We hebben te maken met subjectieve begrippen als hospitality, gastvrijheid, klantgerichtheid en ontzorgen. Om zowel onze klanten, onze medewerkers als leidinggevenden de gewenste service te bieden, werken wij volgens de principes van hostmanship. Hostmanship is ‘de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn’ en ‘dienstverlening vanuit het perspectief van de gast’. Hierbij staat niet alleen de opdrachtgever centraal, maar alle medewerkers, leveranciers en bezoekers van een organisatie: met hostmanship wordt iedereen beschouwd als gast.

Met hostmanship het gevoel geven welkom te zijn

HEYDAY ziet hostmanship als basis voor haar bedrijfscultuur – de waarden en omgangsnormen die binnen onze organisatie leven – die wij ook bij opdrachtgevers uitdragen. Hierbij geldt niet 'behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden', maar: 'ga met de ander om, zoals diegene dat wenst'. Om hostmanship in de praktijk te brengen, dien je met oprechte belangstelling de interactie aan te gaan.

Hostmanship zorgt voor een onderscheidende beleving; iedereen voelt zich welkom door het geheel van de juiste benadering en een prettige omgeving.

Gul-1C1A9283-597x609
Gul-1C1A9457-597x609

Hostmanship is een continu proces

Uiteraard is het tot uitvoer brengen van hostmanship een continu en dynamisch proces, waarbij opdrachtgevers, directie, management en medewerkers elkaar opzoeken en gezamenlijk de omgangsvormen vertalen naar de dienstverlening.
 
Wij zien het als een waarde toevoegende uitdaging om samen met onze opdrachtgevers hostmanship binnen de (facilitaire) organisatie te optimaliseren.
 
Voorkomen van bedrijfsblindheid met hostmanship
 
Door middel van training en coaching zorgt HEYDAY ervoor dat haar medewerkers en leidinggevenden groeien in Hostmanship. Op deze wijze zijn wij in staat om als partner optimale dienstverlening te leveren aan jouw organisatie en goed werkgeverschap te bieden aan onze medewerkers.

Wil jij de hostmanship binnen jouw organisatie optimaliseren?

We helpen graag om de facilitaire organisatie naar het volgende niveau te tillen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op