Wat we doen

Technologie versnelt

We zetten nieuwe technologie in om het werken aantrekkelijker, eenvoudiger, leuker én efficiënter te maken. Om de ecologische footprint te verkleinen. We innoveren om de servicebeleving te versterken. Om gezonder eten te stimuleren. We bedenken hoe facilitaire diensten slimmer georganiseerd kunnen worden. Passend bij de kernactiviteit van de organisatie. En bij de behoeftes van jouw mensen.

Met de juiste technologische toepassingen kun je de facilitaire dienstverlening naar een veel hoger plan tillen. Wij beschikken over een goudmijn aan data vanuit installaties en processen. Door deze data op de juiste manier te analyseren, geeft dat waardevolle informatie voor het efficiënter maken van de dienstverlening binnen je organisatie. We kunnen nog beter inspelen wat je mensen willen en verwachten. Bovendien kan de inzet van technologie processen eenvoudiger en veiliger maken.

Onze gemaksapp MAX legt door de combinatie van een platform en slimme technologie facility letterlijk in de palm van je hand. Door zelf de touwtjes in handen te hebben, hebben mensen zelf invloed op de uitvoering van de dienstverlening. Dat is precies zoals ze dat ook zelf willen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday