<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Orange Capital Partners, HEYDAY, Ziezodan en Asito startten pilot voor de meest optimale en digitale klantreis voor huurders.

Terug naar blog overzicht

Orange Capital Partners, HEYDAY, Ziezodan en Asito zijn op 1 april gestart met een pilot voor het gehele technische beheer en onderhoud van huurwoningen. De woningen zijn onderdeel van project Waldo City, bestaande uit meerdere complexen in Den Haag. Met de start van deze samenwerking bundelen ADG-zusterbedrijven HEYDAY, Ziezodan en Asito de krachten om de meest optimale en digitale klantreis te bieden aan de huurders van Orange Capital Partners, met als doel om de huurderstevredenheid te verhogen. 

Mats Klein, director bij vastgoedbelegger Orange Capital Partners: “In deze pilot digitaliseren we onze klantreis. Dit maakt het voor onze huurders mogelijk om op eenvoudige wijze met hun verhuurder te communiceren."

"Door de digitalisatie van de klantreis leggen we verzoeken van huurders direct bij de juiste partij neer, bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en reparatie, klachten of een huuropzegging. Dit zorgt voor snelheid en een efficiënte afhandeling. Voor een huurder gebeurt alles binnen één omgeving, namelijk de mobiele LIV-app.” LIV is het huurders service platform van Orange Capital Partners. “Aan de achterkant van de LIV-app koppelen we verschillende bedrijven, ieder gespecialiseerd in een bepaald deel van het proces. Alle partners communiceren vanuit hetzelfde merk: LIV. Dit zorgt voor een prettige ervaring en levert een klantvriendelijke reis op”, voegt Mats toe.

Alles in één omgeving

Alle diensten van HEYDAY en Ziezodan zijn terug te vinden in de LIV-app. Mats: “In de app vinden huurders alles terug wat met het gebouw te maken heeft. De chatbot van de klantenservice vangt een groot deel van de vragen op door automatische antwoorden. En met één klik op de knop leiden we huurders door naar het meldingsscherm van Ziezodan. Specialistische vragen komen uit bij de locatiebeheerder van HEYDAY. Op die manier houdt iedereen zich bezig met waar hij of zij goed in is.” HEYDAY en Ziezodan geloven net als Orange Capital Partners in het samenstellen van een ideale mix aan specialisten uit de markt: zowel in duurzame dienstverlening als in het digitale landschap voor gebruikers en professionals.

Simon Helder, directeur bij Ziezodan: “Ziezodan sluit naadloos aan op de digitale klantreis van de LIV-app. We geven onze Ziezodan webapp de look and feel van de LIV-app. Hierdoor heeft de huurder altijd het gevoel binnen één digitale omgeving te zijn. In de webapp kan de bewoner zijn reparatieverzoek melden en binnen drie minuten een afspraak inplannen met de vakman op het moment dat het beste voor hem of haar uitkomt.”

Een totaaloplossing

Naast de bestaande samenwerking kiest Orange Capital Partners opnieuw voor de dienstverlening van Ziezodan. Waarom nu de keuze voor HEYDAY én Ziezodan? Mats: “Het voelt als een totaaloplossing. Het zijn twee zusterbedrijven die goed op elkaar aansluiten. Ziezodan vanwege de ontzettende slimme manier van melden. Via Ziezodan eindigt de huurder altijd met een afspraak. Het blijft niet bij alleen reparaties. HEYDAY is de specialist op het vlak van facilitaire dienstverlening én community management. Ze adviseren ons om duurzaam en efficiënt met ons portfolio om te gaan, regisseren alle operationele technische zaken en zijn het aanspreekpunt als locatiebeheerder. Deze aanpak maakt het mogelijk om preventief te werken en verhoogt de huurderstevredenheid.”

Joris van Dijk, namens HEYDAY klantmanager voor Orange Capital Partners, vult aan: “We brengen de ‘harde’ en ‘zachte’ kant samen. We adviseren over complexe vraagstukken met betrekking tot dagelijks en meerjarig gebouwonderhoud, maar staan als locatiebeheerder en community manager ook persoonlijk in contact met huurders om van de panden van Orange Capital Partners een zo prettig mogelijke plek te maken. Als dienstverlener denken we altijd vanuit het oogpunt van de huurder.”

Hoog adoptiepercentage

Dat de huurders openstaan voor de nieuwe digitale omgeving, is nu al terug te zien. Binnen een week maakte 66% van de bewoners al een account aan binnen de app na het ontvangen van de uitnodiging. Een mooi resultaat! Mats: “In de komende maanden werken we samen verder aan het zo optimaal mogelijk maken van de digitale klantreis, om de huurderstevredenheid te verbeteren.”

HEYDAY_integrated28
Picture of Lisa Hagoort

25-04-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY