<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

“Er is bij HEYDAY veel aandacht voor de mens”

Terug naar blog overzicht

HEYDAY bestaat 20 jaar. Al twee decennia lang zijn we grensverlegger in facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen maken we HEYDAY tot de mooie organisatie die we nu zijn. Een bedrijf vol ondernemende specialisten die aan staan en vooruitgang brengen in elke organisatie.

Daphne Jansen viert binnenkort haar 12,5 jarig jubileum bij HEYDAY: “Bij HEYDAY is volop ruimte om je te blijven ontwikkelen.” Ontdek 20 jaar HEYDAY door de ogen van Daphne.

Wie ben je en wat is je rol bij HEYDAY?

“Ik ben Daphne Jansen, 36 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje in Horst. Op dit moment werk ik bij HEYDAY als Keten- en prestatiemanager voor Alliander, maar daar gaat een flinke reis aan vooraf. Een moeder van een vriendin raakte in de trein in gesprek met een AAFM’er, de voorloper van HEYDAY. Zij regelde voor mij een sollicitatiegesprek en ik werd direct aangenomen. Ik startte als Facility Coördinator bij Enexis, pakte projecten op voor Van Lanschot en Nationale-Nederlanden en maakte de stap naar Facility Manager voor accounts als DSM, Greenport Venlo en Henkel. Binnen HEYDAY is veel ruimte om jezelf continu te blijven ontwikkelen.”

Grenzen verleggen voor klanten van HEYDAY: hoe doe jij dat?

“We kijken voor elke klant welke oplossing het beste past. Voor Alliander uit zich dit onder meer in mijn huidige rol als Keten- en prestatiemanager. Ik ben bewust uit de operatie gestapt en houd me nu bezig met alle activiteiten die de operatie ondersteunen. Naast onze vaste contractafspraken tuigen we aanvullende initiatieven op, zoals een duurzaamheidskalender in samenwerking met onze ketenpartners. Op deze manier proberen we duurzaamheid verder in te bedden in onze dienstverlening. Daarnaast geeft HEYDAY mij ook de ruimte om mijn eigen grenzen te verleggen. In 2015 heb ik voor een drie maanden mijn zus opgezocht in Amerika, zij was toen net moeder geworden. Een geweldige ervaring.”

Wat is voor jou typisch HEYDAY?

“Ik vind HEYDAY in de eerste plaats vooral een hele fijne organisatie om voor te werken. Er is veel aandacht voor de mens. Toen ik een aantal jaar geleden wat minder op mijn plek zat, werd er ook naar mij geluisterd en met me meegedacht. Wat mij ook opvalt is de bereidwilligheid om een ander te helpen. Met ruim 700 collega’s is er altijd iemand die je kunt bellen voor kennis of advies. Daarnaast kijken we altijd naar wat er beter kan of zijn we bezig met de trends en ontwikkelingen om ons heen. Ook vind ik het bijzonder dat er nog steeds veel collega’s van het eerste uur werkzaam zijn bij HEYDAY.”

Welke gebeurtenis bij HEYDAY is je in het bijzonder bijgebleven?

“Ik ben vooral erg dankbaar dat ik steeds de kans heb gekregen om mij te blijven ontwikkelen. Binnenkort vier ik mijn 12,5-jarig jubileum bij HEYDAY en daar schrik ik soms een beetje van. Die jaren zijn voorbij gevlogen. Buiten het feit dat facility management helemaal mijn ding is, vind ik ook het sociale aspect in een organisatie heel belangrijk. In 2014 gingen we met een grote groep collega’s naar Celestyn in Polen voor vrijwilligerswerk. Een reis om nooit te vergeten. Of wat te denken van onze trip naar Ramsgate, waar we deelnamen aan een zeilwedstrijd.”

HEYDAY_integrated9
Picture of Lisa Hagoort

07-09-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY